2777
2789
عنوان

حلقه ی ازدواجمو فروخته بودم حالا شوهرم برام یه حلقه خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سال ۹۶ فروختم هنوز نتنستم بخریمخوشخال باش ب روش نیار دستت باز شد یکی دیگ بگیر اینو داشته باش

انشالله میخری ❤️منم مجبوری فروختم اینم شوهرم برای اینک خوشحال باشم از گوشه سرمایمون خریده چون حقوق خودش برا قسط و اینا میره

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم خیلی وقتها شده هدیه شوهرم رو پسند نکردم ولی اصلا به روش نیاوردم و حسابی هم ذوق کردم و ازش تشکر کردم 

همین که دوستم داره و پولهای زحمت کشیدش رو برای من خرج میکنه دنیایی برام ارزش داره 

اتفاقا یه بار یه انگشتر داده بود برام درست کنن برای زنای سن بالا خوب بود ولی من دستم میکنم با افتخار هم میگم شوهرم برام سفارش داده بااینکه اصلا توی سلیقه ام نیست😁

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙

مادر شوهر دختر خاله ام تعریف می کرد 

هیچ وقت کادو که شوهرتون براتون خریده ازش ایراد نگیرید حتی اگه خیلی زشت باشه می گفت شوهرم تازه ازدواج کرده بودیم پارچه خریده بود پرسید خوشگله گفتم خیلی قرمز تند گفت بده ببرم عوض کنم برد و دیگر چیزی نخرید 50سال زندگی کردیم دیگه برام هیچی نخرید

وقتی وضعتون بهتر شد بعد با سلیقه خودت یکی دیگه میخری ،فعلا همینو سفت بچسب😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
عزیزممم کلیی مبارکت باشه😍😍😍بهش اصلا نگو یه مدل دیگه دوست داشتی کلی با ذوق برات خریده.انشالله دفعه ...

مرسی عزیزمم😍 باشه بهش چیزی نمیگم ❤️

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40