2777
2789
عنوان

مادر شوهر یزدیم میگفت کف کفش پسرمو از بیرون اومد بشور

| مشاهده متن کامل بحث + 5202 بازدید | 158 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر شوهر منم یه همچین اخلاقایی داشت،ولی من زیر بار نرفتم،شما فک کن من ۷روزه زایمان کردم،بهم میگفت ن ...

ممنون عزیزم

ایشون هرهفته دوسه بار سرزده شب نشینی میومدن خونه ما هم فضولی هم سلب آسایش

من هم درگیر  فرهنگ این قوم هستم.عجیب غیررقابل تغییرن.انگار رسمشون آیه ی قرآنه باید اجرا بشه.

البته فقط خم از طرف عروس باید اجرا بشه.واقعا دودسته هستن.یه خوبن یا دیگه خیلی عجیب.

از خسیس بونشونم دیگه نگم که پیر شدم.۱۵ ساله ازدواج کردم یه بار شوهرم پول بهم نداده به هیچ صراطی خم مستقیم نیست

😊😊خدا یکی🌹محبت یکی🌹یار یکی😊😊
ممنون عزیزمایشون هرهفته دوسه بار سرزده شب نشینی میومدن خونه ما هم فضولی هم سلب آسایش

عه،چه تفاهمی،اگر یزدی نبود میگفتم دوقلوی مادرشوهر منه،ما هم یک سال و نیم شهر اونا زندگی کردیم،وقت و بی وقت می اومد،باور کن دیگه انقد ذله شده بودم،دست دخترمو می‌گرفتم ما زودتر می‌رفتیم خونه ی اونا😄،ماشالا تو همه چی ام نظر میداد،پتو ها رو خودت بشور،بالش ها رو بریز بیرون الیافشو تمیز کن،اوووووف بخوام بگم یه کتابه،شوهرم یه فرصت مطالعاتی گرفته بود آلمان،من و دخترمم رفتیم یه سر بهش زدیم،مادرمم ۳۰۰۰یورو بهم پول داد گفت چیزی خواستی بخر،حالا این همه جا می‌نشست میگفت پسر من اینو برد خارج چرخوند،تو خوابشم نمیدید پاش باز شه اونجا و.....

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اسی جان تو کارت اشتباه نبوده اشتباه موندن توی اون شرایط بوده که خدارو شکر نموندی ببینی اونایی که مثل تو یه عمر فقط با درس وکتاب سروکار داشتن همه کارهاشون روی همدلی وادب وسازشه چون وقتی برای جنگیدن ومواجهه با آدمهای عجیب بود نداشته اند همینکه از روی  قوانین واقعی اسلام و جامعه تونستی حق رو تشخیص بدی خودتو نجات بدی یعنی واقعا عالیه اصلا از دست خودت ناراحت نباش تو بهترین خودت بودی خدا اون زن عقده ای کلاه.  بردار وپسرهای لوس نامردش رو لعنت کنه گور باباشون که اینطور زخمیت کردن به چشم تجربه نگاه کن هوای بچه هارو زندگی آیندتو داشته باش درضمن بهتره یه تراپی چیزی برای فراموش کردن این تجربه ی تلخ بری تا آروم بشی

https://eitaa.com/kodakenazanin

مادرشوهرمنم یه سمی مثل برای شما. بااین تفاوت که من وهمسرم هردوجونمونو برداشتیم وفرارکردیم. 3ساله کلا ...

یعنی پسرش تو این سه سال ندیده؟ 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
یعنی پسرش تو این سه سال ندیده؟

خیر. نه پسر نه نوه. شوهرم ازش بیاره. پارسال شهادت حضرت زهرا گفتم برو دیدنش، نرفت، البته بگما قبل ازاونم قهرواشتی بودیم همش من اصرارمیکردم که آشتی کنیم، الانم شنیدم دختربزرگشو دامادشم باهاش کات کردن. ازبس...... اخلاقه. 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود