2777
2789
اگه خیلی وسواسی هستی اندازه ی ۴ تا سیخ جیگر بگیر خودت درست کناگه نه که بگرد جای مطمئن بخر

خب میخوام خودم درست کنم ولی نمیدونم از کجا بگیرم مطمن باشه میرم میبینم تو ویترین گوشتاشون خشک شده میگم حالا جیگرشون چی باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب میخوام خودم درست کنم ولی نمیدونم از کجا بگیرم مطمن باشه میرم میبینم تو ویترین گوشتاشون خشک شده می ...

قصابیای معروف توو محل خودتون جاهایی که سرشون شلوغه مشتری دارن معمولا همه چیز تازه ست

جگر گوسفند از طعم و بافتش معلومه دیگهههمنظورت اینه از جگرکی بگیری یا قصابی؟اگه جگرکی منظورته ارع حق ...

از جگرکی که نه ولی قصابیم زیاد ندیدم لابد وقتایی که من میرم تموم شده و گوشتاشونو میبینم خشک شده میگم حالا جیگره چی باشه

از جگرکی که نه ولی قصابیم زیاد ندیدم لابد وقتایی که من میرم تموم شده و گوشتاشونو میبینم خشک شده میگم ...

من از قصابی مطمئن میگیرم 

یجورایی دیگه اینقدر میریم میایم با بابام رفیق شدن

بعضی وقتا چیزاش مونده باشه خودش میگه فردا صبح میارم برات میزارم کنار اینا ب درد نمیخوره

عااا یچیز دیگم گفت که هیچوقتتتت سوسیس و کالباس نخرین چون همش با پوست مرغا و آشغال مرغا درست میشه شرکتا میان دم قصابی میبرن

متاهل🧸