2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 143 پست
خوب از اول نه تو خونه ی دخترش می نشست نه ولخرجی می کرد.نود تومن داشته بی دلیل بده به دامادش نداشته ب ...

خونه دخترش تنها نیست تقریبا نصفش خودش پول داده همین کارارو بکنید تا دیگه هیچ پدری به دخترش کوچکترین کمکی نکنه 

چقدر هی میگی برای دخترش ماشین بخره اولا که این پدر اینقدر خوبه که علاوه بر تمام کمک ها و خونه خریدن ها پول رهن مغازه هم میخواست بده به اسی و اون خودش گفت ب ای خواهرم ماشین بخر

وقتی برای اسی خرج میکنه وظیفشه واسه بقیه بچه ها هم خرج کنه

۹۰ تومن بی دلیل نداده به خاطر دختری داده که اینقدر تحریکش میکنی پدرش بندازه بیرون اونم از خونه ای ۴۰ درصدش خودش پولش داده

خوب حتما نمی تونن کاری کنن دیگه پول را دادن به داماد رفته به نام خودش خریده( بی نهایت کار اشتباه)کس ...

چرا میشه کاری کرد به ازای تمام این کمک ها یا خونه کامل برگردونده بشه یا حداقل سهم خودش بهش بدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه دخترش تنها نیست تقریبا نصفش خودش پول داده همین کارارو بکنید تا دیگه هیچ پدری به دخترش کوچکترین ...

من نگفتم  اسی این کار را کنه

گفتم اگه مرد با سیاستی بود نمی رفت تو اون خونه بشینه

به دخترش می گفت سهم من را از شوهرت بگیر بهم بده 

و به دامادش هم پول مفت نمی داد.

چرا میشه کاری کرد به ازای تمام این کمک ها یا خونه کامل برگردونده بشه یا حداقل سهم خودش بهش بدن

اسی هم همین کار را انجام بده ، خونه را بزنه به اسم پدرش

ولی شک نکن تهش جدایی میشه

یا نباید از اول شوهرش می فهمید(لزومی هم نداشته بدونه)

یا حالا که فهمیده بیشتر میفته رو لج

اسی اگه جدا بشه خونه هم نداشته باشه 

همون خانواده هم دیگه براش ارزشی قائل نمیشن

بهتره پدر اسی به دامادش به خوبی بگه  تو به نرخ  امروز نود تومنم را بده تا من خونه رهن کنم  برم

اسی هم همین کار را انجام بده ، خونه را بزنه به اسم پدرشولی شک نکن تهش جدایی میشهیا نباید از اول شوهر ...

نگران نباش به جدایی ختم نمیشه اینجور آدما فقط رجز میخونن اتفاقا سفت میچسبه چون میدونه بازم از این پدر زن به زندگیش سود میرسه

الان تو خونه خودش نشسته چرا باید بره جای دیگه ای رهن کنه اخه

میخوام بی خبر از همه حتی پدرم اینکارو کنم،پدرم بدونه اجازه همچین کاری نمیده

بدت نیاد ولی چه زن ساده ای هستی حق بچه خودت میدی به پدرت تو این زمونه ای که به پدرا نمیشه اعتماد کرد حتی اگه وراث دیگه ای نداشته باشه اینقدر زن جوان هرز هست به خاطر یه سند مالکیت که بندازه پشت قباله اش زنش بشه 

من مجرد بودم شاغل بودم ۶۰٪پولو من دادم ۴۰٪رو بابام داد،تمام هزینه های کابینت و کند دیواری و لوله کشی ...

سهم خودت و سهم پدرت رو جدا کن سه دانگ به اسم خودت و سه دانگ به اسم پدرت باشه این طوری به نظرم عادلانه هست. 

دیگه فایده ندارهچون خونه به اسم اسی بوده و خانواده اش که به نسبت پر جمعیت هستن اون تو نشستنو همین م ...

اون خونه ای خانوادش نشستن حدود نصفش مال خودشونه

خونه ای که استارتر نشسته نصفش مال پدره

چطور شوهرش عصبی نمیشه ببینه که نصف پول خونه مال پدرزنه؛ پدرزن پول داده ماشین عوض کنن و ‌‌‌.‌‌‌.. عصبی میشه ببینه که اونا توی خونه ای نشستن که مال خودشون و دخترشون هست؟

فکر میکنه اونا مجانی نشستن، پس خودش به پدرزن کرایه داده که توی خونه ای نشسته که نصفش مال اونه؟

اگر قرار باشه پدرش خونه ای هم بخره پس باید سهمشو از خونه ای که با دخترش شریکه و خونه ای که داماد زده به نام خودش بگیره؛ بعد خونه بخره

نمیشه که همرو ببخشه به دختر و داماد ؛ خودش چیزی نداشته باشه.

خودم ازشون خواستم اونجا بشینن،مادرم وقتی زنده بود اصرار داشت برن اجاره نشینی یا به من اجاره بدن اما ...

چرا نگفتی بنام تو بزنه ماشینو؟ یا چرا به پدرت نمیگی اگر پولی میده به حساب تو بریزه؟