2777
2789

کیا مجازی آشنا شدن و ازدواج کردن و راضی ان؟

از اینکه چطور آشنا شدین بگین داستان آشناییتون رو بگین و اینکه چطور تا مرحله ی ازدواج پیش رفتین😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مفصله ولی ما تلگرام آشنا شدیم رابطه لانگ داشتیم از هم دور بودیم بخاطر همین دوری هم خانواده مخالف ازدواجمون بودن ولی دیگ سماجت ب خرج دادیم بعد ۸ سال امسال اومدیم سره خونه زندگی خودمون

سلطان مجازی فقط خودم

از طریق روبیکا🤣

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

سلطان مجازی فقط خودماز طریق روبیکا🤣

باز بهتر از بلوتوث بوده خواهر 😄

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من عمری چت میکردم

اصلا آدم های جالبی نیستن

ضمن اینکه خودمم درسته این کا و میکردم

ولی من ققط سر یک موضوع خام بود

وگرنه سن ۲۵تا ۳۲ سالگی درگیرر بودم

اینجوری بگم تجریه شد

سالهای ۸۹تا ۹۶

وسال ۹۶ ازدواج اولم

و بعد ۱۴۰۱ اسفند ش ازدواج مجدد

اینو بگم تو همچی بچه م

تو بحث یکی دوست داشته باشه جنس مخالف

و کمبود این ها هم دیگه اون جند سال تجربه شد

کارام هیچکس باورش نمیشه

باز گو کردنش جز حس عذاب وجدان گناه چیزی نیست

خیلی مذهبی

و ای انگار باید اون دو ران اونجوری می‌گذروندم

ندید پدید تو موضوع جنس مخالف

و دلیل ش دوست داشتن ازدواج و جور نشدن

درگیر و اعتیاد. به اون فضای مجازی شدم

و اون همه خواستگارهای که از یک کنار 

پایین بودن  سطحشون شخصیتشوتن

ومشکلات 

هی منتظر باشی کسی برات بفرسته 

واسه ازواج اولم عرض میکنم

وتو چاه افتادن بود ...‌که افتادم !! ا

الان پسرم ۶ماهشه

زندگی بازم سختی خودشو داره 

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم