2777
2789
عنوان

جمع کنید خودتونو دوستان عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 178 پست
اره واقعا خیلی خوبی بهت یاد داده همسرت اگه قصدت خوبی بود و کمک اینجوری صحبت نمیکردی یه مشت آدم متوهم ...

کاش خفه شی 

تو به همجنس خودت حسادت میکنی 

به خواهر شوهرت حسادت میکنی نکنه شوهرتو تحریک کنی برو بچه برات زوده ازدواج برو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش خفه شی تو به همجنس خودت حسادت میکنی به خواهر شوهرت حسادت میکنی نکنه شوهرتو تحریک کنی برو بچه برا ...

همین صحبت کردنت نشون میده روانت چقدر خرابه اینهمه حرف زدیم بهت بی احترامی نکردم خدا کمکت کمه راستی یکی راجب مادرشوهر تاپیک زده برو بهشون ثابت کن که اونا فرشته ای بیش نیستن جا نمونی😂

همین صحبت کردنت نشون میده روانت چقدر خرابه اینهمه حرف زدیم بهت بی احترامی نکردم خدا کمکت کمه راستی ی ...

شماره روانشناس بهت بدم ؟ اینجوری پیش بری زندگیت دوام نمیاره بچه برو خودتو درمان کن 

همه بهت 💩میکنن بازم جواب میدی تلاشتو دوست دارم 🤣🤣🤣توهمی

خداروشکر آنقدر دلم پاکه که جوابتو عین خودت نمیدم معلومه خیلی عقده داری بیشتر از من تو نیاز به کمک داری از ته دلم برات دعا میکنم دیگه لطفا پیام نده حوصله بیتربیتایی مثل تورو ندار خدانگهدارت

خداروشکر آنقدر دلم پاکه که جوابتو عین خودت نمیدم معلومه خیلی عقده داری بیشتر از من تو نیاز به کمک دا ...

عقده نداری اینی 

عقده داشتی خانواده شوهرتو پاره میکردی 

بیچاره اونا که تو گیرشون افتادی 🤣🤣🤣خواهر شوهرت 

شوهرتو تحریک نکنه یه وقت 

عقده نداری اینی عقده داشتی خانواده شوهرتو پاره میکردی بیچاره اونا که تو گیرشون افتادی 🤣🤣🤣خواهر شو ...

بابا ولش کن چرا با این بحث میکنی آخه 

واقعا از رفتارش و تایپیک هاش نمی‌فهمی که مریضه؟

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

[QUOTE=]آفرین آفرین بچه دوساله حس کردی چقدر حرفات بچگونس[/QUOTE]تو چرا حرفای خودمو به خودم میزنی من ...

کی همچین حرفی زد؟ فکر کنم آنقدر تو دنیای مسخره ذهنیت غرقی که حرف در میاری برام