2777
2789
عنوان

جمع کنید خودتونو دوستان عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 178 پست
بابا ولش کن چرا با این بحث میکنی آخه واقعا از رفتارش و تایپیک هاش نمی‌فهمی که مریضه؟

اره مریضه اما پروعه 

بی ادبه 

زنیکه احمق حیا نداره برو تاپیکاشو بخون 

ابرو نزاشته برای خانواده همسرش

والا من خانواده شوهرمو دزد نمیکنم خواهر شوهرمم میبینم تحریک نمیشم 🤣🤣

اصلا نمیفهمم چی میگی ! میتونستی این بحث مسخرتو با یه عذر خواهی و اینکه نباید قضاوت میکردی تموم میکردی ولی خیلی آدم سیریشی هستی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره مریضه اما پروعه بی ادبه زنیکه احمق حیا نداره برو تاپیکاشو بخون ابرو نزاشته برای خانواده همسرش

اره الان یه لحظه رفتم نگاه کردم 

چی بگم والا 

کسی که اینطور طرز فکری داره که حتی به محارم همسرش هم حسودی میکنه‌ ارزش بحث نداره 

فقط از خدا می‌خوام هیچ وقت همچین عروس هایی رو وارد خانوادمون نمنه

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

سگ کی باشی عذر خواهی کنم گمشو بابا

ببین الان تایپیک این بنده خدا میره هوا 

ول کن دیگه 

باهاش بحث نکن 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

میگم که همه بهت 💩میکنن باز پرویی خواهر شوهرت بی زبونه تورو بد عادت داده گیر آدم نیافتادی تا ببندی د ...

آدمای عقده ای بیشتر از آدمای آگاهن خیلی طبیعیه من به خودم نمیگیرم حرص نخور آنقدر باشه؟😂

باشه

❤️❤️