2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم کسی از تازه عروس انتظار دعوتی نداره ، ولی من خودم دوماه بعد عروسی خانواده خودم و خوانواده هم ...

مادرشوهرم به شوهرم گفته توهم برادرت را دعوت کن. بحث مهمانی دادن نیست خوشم از مهمان میاد ولی خیلی قرض باریم

🌷🌷🌷
ببین خودت چی دوست داری اگه دلت میخواد حتما دعوت کن با یه دعوت کردن برای شام چیزی از شما کم نمیشه بلک ...

من میگم دعوت کن بیان ولی همسرم میگه بزار برای عید. بحث مهمانی دادن نیست . چرا باید مادرشوهرم بگه باید برادرت دعوت کنی!

🌷🌷🌷
مادرشوهرم به شوهرم گفته توهم برادرت را دعوت کن. بحث مهمانی دادن نیست خوشم از مهمان میاد ولی خیلی قرض ...

منم از این چالش ها داشتم همین یک ماه پیش مادرشوهرم اصرااار داشت فامیل شوهرمو دعوت کنیم،منم مشکلی نداشتم منتها مهمونی دادن هزینه داره و ماهم قسط داریم همش ، به همسرم گفتم با احترام به خانوادت بگو الان شرایطشو نداریم ولی اولویت میزاریم حتما سرفرصت دعوت میکنیم.

منم از این چالش ها داشتم همین یک ماه پیش مادرشوهرم اصرااار داشت فامیل شوهرمو دعوت کنیم،منم مشکلی ندا ...

من زور این بهم داره دوتا دیگه برادرشوهرم مارو دعوت نکردن. اینم یکبار دعوت کرده. از طرف خودم کلی پاگشا رفتیم. چرا باید اینطور بگه مگه از وضعیت ما خبر نداره. بعدم یکبار پاگشا وظیفه ای برای ما ایجاد نمیکنه که سریع جواب بدیم

🌷🌷🌷