2777
2789
عنوان

تازه عروس داماد مهمانی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 17 پست
من زور این بهم داره دوتا دیگه برادرشوهرم مارو دعوت نکردن. اینم یکبار دعوت کرده. از طرف خودم کلی پاگش ...

دقیقا اینایی که میگی عییین خودمی منم از طرف خانواده شوهرم پاگشا نشده بودم ولی مادرشوهرم اصرار داشت دعوت کنم بااینکه اونم میدونست چقدر قرض و قسط داریم ، واقعا اون مدت اعصابم داغون بود ، هم یه بار تو صحبتا گفتم آره فلانیا پاگشا نکردن هنوز هم اینکه با شوهرم صبحت کردم منطقی و با احترام شوهرمم بهشون گفت شرایط نداریم الان

یکبارم خییییلی دیگه اصرار کرد شوهرم گفت هزینه شو شما میدین؟ اگه میدین من مهمونی میگیرم مسئله ای نیست ، اوناهم دیگه هیچی نگفتن

من زور این بهم داره دوتا دیگه برادرشوهرم مارو دعوت نکردن. اینم یکبار دعوت کرده. از طرف خودم کلی پاگش ...

دقیقا ، اصلا گوش نکن به حرفشون وگرنه تا آخر هرچی گفتن باید همونکارو بکنین ، اونا که تو زندگی و شرایط شما نیستن ، بخاطر حرف مردم خودتونو توی سختی بندازین ، هرموقع شرایطشو داشتین دعوت کنین اونم بهترین نحو ولی وقتی نمیشه اصلا خودتونو اذیت نکنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید