2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه عن

1628 بازدید | 123 پست

میگه تو چه عنی هستی 

تو بدرد نمیخوری 

محبت زیادی زده زیر دلش

۲۴ ساعت خونه مرتب و غذا همیشه اماده ی بار بهم محبت نکرده نمیگه این زن ادمه به توجه نیاز داره الانم این حرفو بهم زد چون بلند نشدم کار کنم چون حالم خوب نبود زیر دلم درد میکرد انگار نوکرشم حس میکنه خدمتکار گرفته ن زن

بعد میره تو اینستا میگه هیکل این زنا رو ببین اونایی رو نگاه میکنه ک س..ه و ب..نشون رو بزرگ کردن بعد میگه چرا زن اینطوری گیرم نیومد ..حالا منم اندامم خوبه با اینکه بچه اوردم اصلا شکم ندارم ورزش هم میکنم ولی بدنم همینه ریزه میزم تو پره بدنم ولی لاغر

از دستش خستم دلم توجه ی مرد میخواد😭

بی لیاقت

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم واقعا چشم بازار رو کور کردی با این انتخابت.

وقتشه که فعلا کار خونه و اینارو بیخیال شی و اگر تونستی بری سرکار برای خودت کار کنی و به خودت برسی.

اونوقت متوجه میشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.