2777
2789
عنوان

همسایه مواد فروش

165 بازدید | 9 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه 

ما تهران هستیم ،همسایه دیوار ب دیوار ما موادفروشه تو طول روز کلی از این معتادا میان جلوی در خونش بابت مواد ،خودشونم خانوادگی خیلی آدمای بدی هستن فقط اذیت و ازاره ک برای کل اهالی محل دارن چندباری با 110تماس گرفتم ولی پیگیری نکردن 

شما میدونید من باید چیکار کنم ک بیان اینارو جمع کنن ببرن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کلانتری باید پارتی داشته باشی وگرنه کارت ب هیچ جا نمیرسه
یا کلانتری یا اطلاعات
یکی از اشناهای ما رو بیهوشش کردن تموم طلاهاشو دزدیدن 400، 500 میلیون طلا داشت . برادرش تو اطلاعات بود در عرض دو هفته تموم طلاهاش پیدا شد . اگ ادم معمولی بود عمرن پیدا میکرد دزد رو

هیچ چیز دائمی نیست

یک خانواده شاکی باشن فایده نداره.

استشهاد محلی جوابه فقط.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

گل گفتیفقط کلانتری نههمه جا باید پارتی داشته باشی تا کارت راه بیوفته

چی بگم والا خاهر . ما رو مغازه امون رو ده سال پیش دزد زد نتونستیم پولشو برگردونیم . با اینکه کنار مغازمون بانک ملی هست دوربینش دقیقا مغازه ما رو میگرفت اون موقع کسی دوربین نمیزاشت زیاد . ما هرچقد خاهش تمنا کردیم فیلم دوربین بانک رو نشونمون ندادن ک دزد پیدا بشه . هعییی....

هیچ چیز دائمی نیست