2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه عن

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 123 پست

نظرت چیه رویه زندگیتو عوض کنی 

کی مهم تر از خودته این از شوهرت که به وفاش اعتبار نیست بچتم که بزرگ میشه میره پی زندگی خودش تو میمونی روحی که زخم خوردست برای خودت برنامه بریز هنری یاد بگیر از اون هنره کسب درآمد کن روحیتو عوض کن خودتو عوض کن وقتی یک زن مستقل و شاد و پرهیجان بشی شوهرت دیگه نمیتونه بزنه تو سرت بخاطر اینکه از دستت نده مجبور میشه بهت محبت کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی جون قبل هرچی توجه کن اینجا هم کاربرای هرزه ی بی ناموس هستن که بخوان تشویقت کنن به فحشا و تن فروشی حواست باشه که بااین کار تو باتلاقی غرق میشی که راه نجاتی نداری

بعدشم خیلی از مردها الان  احمقن خودت یه راه اصولی پیدا کن

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

کافیه حس کنه داره از دستش میده اونوقت آدم میشه ، این مردا همه همینن فقط همسر ایشون نیست

واقعا کاش یه عقل به اینطور آدما بده 

چه مرد چه زن 

هر کی که اینطور رفتار میکنه 🥲

یه دوس پسر بگیر مادرشو درار🤌🏻😊

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من کار شوهرشو تحسین نمیکنم

هزاران بار اشتباه میکنه به زنش اینجور میگه....

ولی چیزی که تو رو یادش میدی جند‌گیه! و این کار هزاران هزار برابر بدتر از کار شوهرشه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اونطوری هم باز دعوا میکنه ی بار گفت ی کار میکنم با پای خودت مهرتو ببخشی بری

بگو شتر درخواب ببیند پنبه دانه 

بگو اگه میخای طلاق بگیرم مهریمو بده وگرنه خون به دلت میکنم

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

اسی جون قبل هرچی توجه کن اینجا هم کاربرای هرزه ی بی ناموس هستن که بخوان تشویقت کنن به فحشا و تن فروش ...

دو سه تا کاربر مرد زن نما تو تاپیک دارن نظر میدن یکیش میگه همینجا یکی پیدا کن 😐 اونا که موذی ترن لهش درخواست هم نیدن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿