2777
2789
عنوان

میخوام بهتون یاد بدم با گوشی شوهرتون رو رد یابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 105 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی دیدی مگه ازش؟

من این معقوله پیگیری لوکیشن رو درک نمیکنم

من میگم اگه قرار به خیانت باشه همه جا خیانت ممکنه

اصلا مثلا لوکیشن زده باشگاه (فرضا شوهره رفته باشگاه، با خودت میگی ایول دیگه خیالم راحته) ولی متاسفانه شاید شوهرت گی بود😂

این حالا مثال فانشه ولی همه جا همه کار میشه کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بین زن و شوهر هیچ حریم شخصی وجود نداره من خودم حاضرم لوکیشنش رو همیشه برای شوهرم بفرستم

اینکه شما حاضرین بفرستید با اینکا اون یواشکی شما رو چک کنه خیلی فرق داره اگه اون یواشکی شما رو چک کنا و شما متوجه بشین

احساس می کنه هیچ اعتمادی بینتون نیس

واای تو رو خدا نکنید از این کارامیدونید ممکنه زندگی چند نفر بهم بریزه؟حداقل به بقیه یاد نده

وا این ک مهم نبست 

چه اشکال داره زن ‌‌شوهر خبر داشته باشن از هم و بدونن کجان 

چون از خودم مطمئنم برام مهم نیس ولی اگه یه گیری داشتم و میفهمیدم شوهرم اینکارو کرده بهم میریختم چون ...

یعنی براتونومهم نیست که اینکه شما بهش اطلاع دادید کجا بودید براش کافی نبوده و با شک با اینکه شما دروغ می گید اینو ریخته رو گوشیتون؟

چقدر به شوهراتون بی اعتمادینانقدر انرژی منفی رو جذب نکنینکسی که سالمه همیشه سالم زندگی میکنه چک کردن ...

نه اتفاقا وقتی این کار رو کردم 

متوجه شدم خیلی پیش رفیقاش میزه و جلوی اید قضیه رو گرفتم و الان یه هفتس پیش رفیقاش نرفته و وقتشو با من میگذرونه 

گاهی اوقات نیازه سیاست داشتن 

از این بابت نگفتمممکنه سر همین یه سو تفاهم بیخودی شکل بگیره و تا ابد زن و شوهر به هم شک داشته باشن د ...

برای کسی که میدونه زنش یا  شوهرش اهل هیچی نیس اره ولی کسی که یه بوهایی میاد نمیشه که به امون خدا سپرد باید یکاری کرد