2777
2789
عنوان

چرا چینیا ویروس زامبی نمیسازن

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 64 پست
انسان ها خیلی وقته زامبی هستن بدون اینکه حتی خودمون هم بدونیم، احتیاجی به این کارها نیست

اره زامبی که هستن

ولی به نکبت همو میکشن

روحو میخورن

زامبی یسره سریع تیکه تیکت میکنه راحت میشی 

مث اینا زجر کش نیس با عزیزم جونم یهو به خودت بیای ببینی مغزتو خوردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای نه خیلی هیجان انگیزع تو ازین زندگی تکراری خسته نشدی

نهههههههه 😂خسته هم بشم ترجیح میدم بمیرم تا توسط ادمای زامبی تیک پاره بشه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

اره زامبی که هستنولی به نکبت همو میکشنروحو میخورنزامبی یسره سریع تیکه تیکت میکنه راحت میشی مث اینا ز ...

خیر معنی اصلی زامبی به معنای برده شدن توسط دیگری هست...

یعنی کنترلت توسط چیز دیگه ای باشه...

مثل انسان ها که توسط پول، نظام و قوانینی که خودشون ساختن، افکار و خرافات و چیزایی که همه ی ماهارو به یک کار یکتا کرده میکنه...

درست مثل مورچه هایی که یک کار رو بدون هیچ تغییری انجام میدن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خیر معنی اصلی زامبی به معنای برده شدن توسط دیگری هست...یعنی کنترلت توسط چیز دیگه ای باشه...مثل انسان ...

من زامبی و فقط ادم خور میدونستم و بس ،🤣

https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻‍♀️🥺

وا من اولین باره دارم می‌شنوم ویروس جدید اومده

از بس درگیر امتحانات فاینالم😭

شیشتا امتحان تو یک هفته 😭

ده تا امتحان تو چهارده روز😭

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛