2777
2789
عنوان

میخوام بهتون یاد بدم با گوشی شوهرتون رو رد یابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 105 پست
وا این ک مهم نبست چه اشکال داره زن ‌‌شوهر خبر داشته باشن از هم و بدونن کجان

میدونی همسرت بفهمه ممکنه چه حالی بهش دست بده؟

بخاطر همین کار رابطتون بهم بخوره؟

اگر مباحث روانشناسی رو خونده باشید باید بدونید که مرد ها اصلا دوست ندارن کنترل شن و همین موضوع میتونه رو کیفیت رابطتون تاثیر بذاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا همه بلدن چجوری زندگی خودشون وارامششون رو از بین ببرن ،دیگه احتیاج به این نوع آموزش‌ها نیست .

والا از وقتی این کارو کردم هم زندگیم درست شد

هم آرامش دارم 😂

والا از وقتی این کارو کردم متوجه شدم شوهرم خیلی پیش رفیقاش میره و جلوی این موضوع رو گرفتم 

و الان وقتشو با من و خانواده میکذرونه 

اتفاقا برای یه سری از زندگی ها لازمه چنین آموزش هایی

یعنی براتونومهم نیست که اینکه شما بهش اطلاع دادید کجا بودید براش کافی نبوده و با شک با اینکه شما درو ...

ببین من اگه یه یکاری کردم و شوهرم شک داشته این کارو میکنه یا برعکسش. ولی وقتی مطمئنی برا چی باید اینکارو کنه؟ برا سرگرمی که نیس قطعا.

بین زن و شوهر هیچ حریم شخصی وجود نداره من خودم حاضرم لوکیشنش رو همیشه برای شوهرم بفرستم

اینا میگن مثله کبک سرتونو بکنین تو برف و زندگی کنین شوهره هم اگه یه وقت خیانتی چیزی کرد خودتونو بزنین به کوچه علی چپ ..دیگه این حریم شخصی نیست با چشم باز زندگی کردنه ..من خداروشکر میکنم که زودفهمیدم شوهرم خائنه چون اگه نمیدونستم عینه احمقا الان یه بچه تو بغلم بود چون تو اقدام بودم که فهمیدم دیگه نذاشتم بچه بیاد 

چیزی دیدی مگه ازش؟من این معقوله پیگیری لوکیشن رو درک نمیکنممن میگم اگه قرار به خیانت باشه همه جا خیا ...

عاشق مثالت شدم😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
چرا اینقد به همسرت شک داری؟

شک ندارم 

ولی حس میکردم رفیق بازی میکنه 

و با این کارم خواستم مطمئن بشم و مدرک داشته باسم 

و همینم شد 

و جلوی این اشتباهات رو گرفتم 

زندگیم برام خیلی مهمه 

گاهی اوقات باید این چنین کار هارو انجام داد 

برای کسی که میدونه زنش یا شوهرش اهل هیچی نیس اره ولی کسی که یه بوهایی میاد نمیشه که به امون خدا سپر ...

اگه همسرش بفهمه که داره کنترل میشه بعدش ی عواقبی داره که هیچ جوره جمع نمیشه

و اینکه این موضوع در علم روانشناسی کاملا رد میشه چون معایبش به مراتب بیشتر از مزایاش هست حتی برا مردی که ی ذره لغزش داره

اینا میگن مثله کبک سرتونو بکنین تو برف و زندگی کنین شوهره هم اگه یه وقت خیانتی چیزی کرد خودتونو بزنی ...

افرین من حرفم اینه. دارن غیر مستقیم میگن چشاتو رو خیانت ببند مثل زنهای دوران قاجار بشین بچه هاتو بزرگ کن و جیکتم درنیاد

خانج شوهرتون رو گوشی شما بریزهچه حسی میدا می کنین؟

ببینید کسی از 

از خودش مطمئنه و اعتماد داره 

از چنین چیزایی نمیترسه 

من والا راضیم لوکیشنم رو  همیشه شوهرم داشته باشع 

طلا ک پاکه چه منتش به خاکه 

کسی باید بترسه ک به خودش شک داشته باشع