2777
2789
عنوان

اونایی که عمل بینی کردن میشه بیاید خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم باید تا الان درش میاوردیولی صد سالم بمونه عفونت نمیکنهمعمولا بعد یسال درش میارنمن خرررررر بعد ...

چیشد بعدش گلم منم احساس میکنم تکونش دادم داشتم کرم میزدم احساس میکنم شل شده 

الان برات مشکلس پیش اومده

مال منم یکی از سوراخای بینیم یه نخ مونده ک به زور میسه دید سرش اندازه سر سوزن بیرون دست میزنم حس میشه اقدامی نکردم فعلا

دوست عزيز مخالف نظر مني ريپلاي نكن  من هيچ علاقه اي به دونستن نظر تو ندارم  باردار نیستم 
چرا ؟ چی میشه ؟

خوب چون الان نصف اون بخیه بعداز دوسال جوش خورده باغضروفا خدایی نکرده اتفاقی بیوفته غیرقابل جبران تهش فردا میره دکتر معاینه میکنه با ی پنس اون ی تیکه رو کات میکنه راحت

خوب چون الان نصف اون بخیه بعداز دوسال جوش خورده باغضروفا خدایی نکرده اتفاقی بیوفته غیرقابل جبران تهش ...

حالا باید فردا زنگ بزنم کلی التماس منشیش رو کنم تا بین نوبت بهم نوبت بده .الان نگاه کردم نوبتای انلایناش تا اخره ماه همه پره

حالا باید فردا زنگ بزنم کلی التماس منشیش رو کنم تا بین نوبت بهم نوبت بده .الان نگاه کردم نوبتای انلا ...

التماس نداره اگ تو شهرخودتونه پاشو برو اونجا بگو اورژانسیه کارم باید حتما دکترو ببینم

التماس نداره اگ تو شهرخودتونه پاشو برو اونجا بگو اورژانسیه کارم باید حتما دکترو ببینم

یه یک ساعت راهه تا مطب 

باید مطمین شم راهم میده بعد برم☹️بابد بگم اورژانس یه و اذیتم