2777
2789
عنوان

اونایی که عمل بینی کردن میشه بیاید خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست
یکونیم ساله

منم تقریبا دو ساله .الانم چون خیلی ابریزش بینی داشتم و هی دماغمو با دستمال گرفتم یهو این درومد اویزون شد وگرنه ندیده بودمش اصن تو این دوسال

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تقریبا دو ساله .الانم چون خیلی ابریزش بینی داشتم و هی دماغمو با دستمال گرفتم یهو این درومد اویزو ...

عزیزم اسم دکترت چیه ؟؟بینین گوشتی بودگگگ

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
چیشد بعدش گلم منم احساس میکنم تکونش دادم داشتم کرم میزدم احساس میکنم شل شده الان برات مشکلس پیش اومد ...

ن خداروشکر ظاهرا ک‌مشکلی نیست

دکترمم گفت اشکال نداره

من قشنگ کشیدمش بیرون

اصلا با داخل دماغت کار نداشتهدباش

ن خداروشکر ظاهرا ک‌مشکلی نیستدکترمم گفت اشکال ندارهمن قشنگ کشیدمش بیروناصلا با داخل دماغت کار نداشته ...

ممنون عزیزم خیلی میسوزه گاهیی اوقات یا خارش شدید من با کوش پاک کن تمیز میکنم واقعا نگه داری از دماغ عملی هیلی مکافات داره🤕😅

ممنون عزیزم خیلی میسوزه گاهیی اوقات یا خارش شدید من با کوش پاک کن تمیز میکنم واقعا نگه داری از دماغ ...

منم همین گوش پاککن کار دستم داد

کلی اعصابم سر این بخیه بهم ریخت

اینقد سرم توش خالی کن ک پاک شه

آره من استرس گرفتم ده روز دیگه هم نوبت دارم دیگه دست نمیزنم ممنون از راهنماییت گلم 😘😍

انقدر راحته میری میخوابی بیدار میشی میبینی آتل داری و ذووووق ی چندروزم کلافه ای فقط بخاطر بیهوشی درد و اینا نداره

انقدر راحته میری میخوابی بیدار میشی میبینی آتل داری و ذووووق ی چندروزم کلافه ای فقط بخاطر بیهوشی درد ...

آره من خود بینیم خوب بود مشکل تنفسی داشتم فقط الانم اصلا تغییر نکردم طوری که به خانواده شوهرم اصلا نگفتم اونا هم نفهمیدن اصلا همون دماغ قبلیمه به خاطر اون یکم اذیت شدم اگه خوشگل میشدم تحمل میکردم 😂😂