2777
2789
نه نت نیستی مقاله ای هست اما خوب حالا هرجور راحتی اصلا چیز بدی هم نبود خواستم راهنماییت کنم

خلاصه اش رو میشه بگی ممنون میشم...چون بسته نتم همش چند دقیقه مونده تموم بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیا تنگی سینوس عرضی می تواند باعث سردرد شود؟
در مطالعه ما، فرکانس نسبتاً بالایی (5/47%) از تنگی سینوس عرضی در بیماران مبتلا به سردرد مزمن (میگرن مزمن و سردرد تنشی مزمن) نسبت به درمان‌های پیشگیرانه مقاوم بود.

این مقاله جالبی بود که دیدم گفتم شاید برای شما هم جالب باشه به نظر من هم میگرن و هم مشکل سینوس میتونن عاملی برای این سردرتون باش

با استناد به این مقاله

اگه سردردهات یک طرفه هست میگرنه. اگر هر دو طرف پیشونیت درد میگیره سینوزیت هست. نگران نباش سکته نمیکنی. همسر من شش ماه از سال رو سردرد سینوزیتی داره. سشوار بگیر روی پیشونیت، گونه هات و گوش هات. معمولا بهتر میشه. من همه مدل سردرد دارم. هم سینوزیتی و هم میگرن شدید. برای سینوزیت مهمه که سر و صورتت سرما نخوره. شب با موی خیس نخوابی. بخور اکالیپتوس خوبه. پیاز خرد کن و غذاهای تند بخور که اشکت بیاد. کمک میکنه به بهتر شدن سینوزیت. هر روز مکمل منیزیوم بخور. منیزیوم سیترات یا منیزیوم گلایسینات. تا روزی ۴۰۰ میلیگرم میتونی بخوری. خیلی کمک میکنه به کنترل سردرد.

توروخدا علایمت چطوریه؟اخه من هرروز سردرد میشم سردردمبهم هستش همراهش گیج ومنگم....ام آرای دادم...آخه ...

بله عزیزم میگرن دارم هر روز هم هست از صبح تا شب فقط روزهایی که حمله میگرنی دارم خیلی شدید میشه روزهای عادی سردردم با مسکن خوب میشه ولی حمله میگرنی که ۷۲ ساعت طول میکشه فقط با سرم و آمپول خوب میشه  حمله میگرنی معمولا ماهی یه بار یا دوبار هست ۲۰ ساله میگرن دارم هیچی هم نشده خیال راحت عزیزم منم مثل شما اولش میترسیدم الان دارو می خورم کنترلش می کنم

دارو چی میخورید؟؟گیجی منگی هم دارید ؟

من سالهاس تحت نظر پزشکم نورترپتیلین و توپیرامات الان می خورم دیگه والا سر شدم آنقدر همه چیز دارم ده بار ام آر اس دادم تا الان نوار مغز و..‌‌. میگرن درمان نداره باید باهاش بسازی نذاری تشدید بشه