2777
2789

دکتر چک کرد گفت تا حالا رابطه داشتی؟؟؟ 

گفتم نه بخدا گفت خودارضایی چی 

گفتم نه 

گفت بکارت داری سالمه 

اما امکان خونریزیش کمه چون نسبت به بقیه بزرگتره 😭😭😭😭

پیش خودش زدم زیر گریه گفتم شما که میدونی رسم مزخرف شهرمون چجوریه من چیکار کنم گفت نامزدتو بیار 

گفتم اون شک کرده بهم برا همین اومدم پیش شما 

لعنت به من لعنتتتت به من که کاری کردم اون بهم شک کنه 

الان چه غلطی بکنم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چکار کردیخب گفته سالمه دیگه

تاپیک قبلیمو بخون ببخش الذن شرایط توضیح دادن ندارم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

چکار کردی مگه

هیچیییی 

من بودم میریدم ب نامزدت

تقصیر خودم بود شما هنور نمیدونید چی بهش گفتم

خب نامزدتو ببر دیگه 

چرا لعنت می‌فرستی دختر 

هم با این رسم مسخره کوچیکت کردن ، هم می‌ترسی ازشون؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یعنی اصلا خون نمیاد؟

گفته امکانش کمه یکی دو قطره رو میاد حالا شاید

خدایاااا این چه فرهنگیه داریم

که من باید چنین چیزایی تایپ کنم برا دلداری دختر مردم 🤔🤐🤐🤐🤐🤐

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون