2777
2789
عنوان

نامزدم یک عدد گاوه🐄

322 بازدید | 36 پست

خالم اینا چن‌روزه رفتن مسافرت نامزدم خونه موند و نامزدم پسرخالمه ها‌‌ بعد امروز رفتم واسش‌غذا درست کردم اصن بعدش تشکری هیچی نگفت غروبم ک دوستاش اومدن‌پیشش تاهمین یساعت پیش دیگه بهش تصویری زنگ‌زدم گفتم ن زنگی‌ن تشکری نمیری‌یه موقع😒گفتم  دیگه نمیام اصلا خودت غذاتو درست من مگه من مادرتم برو بیرون اماده بگیر انقد از‌دستش عصبی‌ام تاالان گوشیمو رو حالت هواپیما گزاشته بودم الان دراوردم دیدم بالای۱۰بار زنگ‌‌و‌ پیام‌زده فقط گندکاری ک‌میکنه رو‌جمع میکنه بعدش کثافت 

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم آخه. من الان حرف بزنم باز میگن طرفدار آقایون هست. عزیزم‌شما مردها رو نمی‌شناسید.‌اونا مثل ما ریزبین نیستن. الان شما انتظار تشکر داشتی خوب بعد تو یک موقعیت میگفتی بهش.‌مردها اکثرا تو باغ نیستن. چون خودشونم کاری کنن توقع تشکر ندارن.‌بعدم وقتی با دوستاش هست خوب قطعا سراغ گوشی نمیره. خود ما خانم ها هم‌همین جور هستیم اکثرا. خواهشا با این چیزهای الکی اوقات خودتون و شوهرتون و خرد  نکنید. از چیزی ناراحت میشید تو یک موقعیت مناسب با آرامش بگید اونروز اونجور شد.‌من ناراحت شدما. ‌ولی خوب الان پیشت هستم خوشحالم. یکجوری با مرد رفتار کنید که اونم جای دیگه خطایی از شما دید کار بدتر از شما رو تلافی نکنه

بنظرم همین برای تنبیهش کافی بودکم کم آشتی کن باهاش

همین ک واسش میرفتم غذا درست میکردم با وجود امتحان و.. باید مث‌گاو تشکر میکرد همیشه میگف‌امروز‌خر شده بود کاش خالم بدونه در‌نبودش من ب پسرش غذا ندم تلف‌میشه عه گشنگی

تو رو سَنَنه قربونت برم:)