2777
2789
عنوان

نامزدم یک عدد گاوه🐄

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 36 پست
خخخخح حالا حرص نخور اون بچس نمیدونه تشکر چیه

۲۳سالشه بچه‌چیه برادرزاده ی من ۵سالشه از این خدازده بیشتر میفهمه اخه بگو تو ک‌ قد گاو عقل تو کله ت نیست چرا میگی بیا واسم غذای موردعلاقمو درست کن ایشالا مسموم شه 

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
بله درسته نامزدتون کار اشتباهی کرد ولی خب اخرش ک چی نمیخوای جواب بدی .البته من نظر جفتتونو توی این م ...

میخوام بفهمه کارش خوب نبوده یه تشکر و یه اس وقتی با دوستاشه بد نیس بده ن اینکه الزایمر بگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقدی الان اعصابم ازش خورده اگه جلو دستم‌بود زخمیش میکردم

خداروشکر نیس 

نفس عمیق بکش 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

میخوام بفهمه کارش خوب نبوده یه تشکر و یه اس وقتی با دوستاشه بد نیس بده ن اینکه الزایمر بگیره

خوبه ک میخوای بهش بگی ک کارش بد بوده و مثلا تنبیهش کنی ک حواسشو بار بعد جمع کنه 

ولی خب زیادی ناز کنی دیگه براش عادی میشه همه چیز ممکنه حتی دیگه زنگت هم نزنه .

اگه برای جواب بالا هم ناراحت شدید منظور بدی نداشتم عذر خواهی میکنم  درکل خاستم دوطرفه نگاه کنم 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

خوبه ک میخوای بهش بگی ک کارش بد بوده و مثلا تنبیهش کنی ک حواسشو بار بعد جمع کنه ولی خب زیادی ناز کنی ...

ن عزیز من از دست اون عن اعصابم خورده دلم میخواد حلق آویزش کنم توام ببخشید من قاطی کردم