2777
2789
عنوان

نامزدم یک عدد گاوه🐄

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 36 پست
چی بگم آخه. من الان حرف بزنم باز میگن طرفدار آقایون هست. عزیزم‌شما مردها رو نمی‌شناسید.‌اونا مثل ما ...

خب بیخود دیگه من توقع دارم کنار دوستاشم هس یه اس تشکری کوفتی زهرماری بده امروز رو مود نبود قهرم تااطلاع ثانوی ک ادم شه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد از آشتی هم چند بار چیزی براش درست نکن تا متوجه بشه باید کارِت رو ارزشمند بدونه و تشکر کنهکم کم ی ...

همیشه حالا میفتاد دنبالما صدبار خواهش کرد برم پیشش میدونه من از تایمم زدما درس‌و زهرمارم دارم بعد قد گاو شعور نداره

بیا برو بابا چی زدی روانی

چی میگی ابجی

خب تو بخاطر اینکه تشکر نکرد فکر میکنی نامزدت گاوه اونم بخاطره اینکه تو جواب تلفناشو نمیدی ک دلیلشو بگه  فکر میکنه نامردش گاوه  دیگه چرا توهین میکنی😐

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

چی میگی ابجیخب تو بخاطر اینکه تشکر نکرد فکر میکنی نامزدت گاوه اونم بخاطره اینکه تو جواب تلفناشو نمید ...

اون گاوه ک‌ من از صب‌رفتم براش‌غذا درست کردم عه گشنگی نمیره بعد سه ساعت مامان خانومو بپیچون ک‌داارم‌با دوستم درس‌میخونم اونوقت قد گاو عقل نداشت تشکر کنه 

همیشه حالا میفتاد دنبالما صدبار خواهش کرد برم پیشش میدونه من از تایمم زدما درس‌و زهرمارم دارم بعد قد ...

با دوستاش بود یادش رفت،پسرا بلد نیستن این چیزا رو

کم کم وقتی متوجه بشن که چه چیزایی باعث ناراحتی میشه

یاد میگیرن

از بلد نبودنشونه

خب بازم اشتباه کردی هیچ وقت با فامیل دوست نشو چون قردا روزی جدا بشین شما بیشتر ضربه میخوری

امروز از تایمم زدم از زندگیم زدم چارشنبه امتحان دارم بعد پاشدم رفتم واسه عن آقا غذا درست کردم کاش بمیره عه گشنگی امشب‌ 

چ گاو ت گاویه

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

با دوستاش بود یادش رفت،پسرا بلد نیستن این چیزا روکم کم وقتی متوجه بشن که چه چیزایی باعث ناراحتی میشه ...

تصویری زنگ‌زدم صدتا فحشم به دوستاش داادم حرص عن اقارم رو اونا خالی کردم بعد زنگم جمع کردن رفتن حالا انقدری پیام و زنگ‌زده میخوام تلف‌بشه بمیره از پیگیری من لذت ببرم

اون گاوه ک‌ من از صب‌رفتم براش‌غذا درست کردم عه گشنگی نمیره بعد سه ساعت مامان خانومو بپیچون ک‌داارم‌ ...

بله درسته نامزدتون کار اشتباهی کرد ولی خب اخرش ک چی نمیخوای جواب بدی .

البته من نظر جفتتونو توی این موضوع در نظر گرفتم و براتون گفتم ک متاسفانه بهتون بر خورد 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

حیف گاو برازندشم نیست

چرا فحش میدی بهش خب🥺

بعدا ک آشتی کردین چی🥺

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412