2777
2789
عنوان

شوهرم توبه کرده اومدم خونه حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جیگرم از همین میسوزه چقدرررر بچم دوست داره ب قول خودش منو زندگیشم دوست داره اما کاش روی توبه ای ک کر ...

نمی ارزه یه درصدم..خداکنه واقعا توبه کنه آدم شه..خوشگلم‌ ب  بچت خیلی محبت کن ببرش اینور اونور باهاش وقت بگذرون

نمی ارزه یه درصدم..خداکنه واقعا توبه کنه آدم شه..خوشگلم‌ ب بچت خیلی محبت کن ببرش اینور اونور باهاش ...

امین الهی خداجون کمکم کن بخاطر بچم ن بخاطر دل خودم.

بچم کوچولوعه هفت ماهش 

😐
میخرم حتی شده تکه کوچیک طلاهم جوری نکردن ک یکی بتونه ی چیز بخره

لعنت بهشون ولی سعی کن جمع کنی پشتوانه ای واسه خودتو پسرته..اگه شرایطشو داره برید جنوبی جایی مسافرت..بگو رمز گوشیش رو برداره یا اصلا بگو یه مدت برنامه های اجتماعیش رو پاک کنه

لعنت بهشون ولی سعی کن جمع کنی پشتوانه ای واسه خودتو پسرته..اگه شرایطشو داره برید جنوبی جایی مسافرت.. ...

حتما گلمم.باور میکنی صبح می‌ره تا بوق سگ کار می‌کنه فقط واسه ناهار میاد خیلی سرش شلوغه اصن موندم چجوری از این کارا می‌کرده چند مدل شغل داره .

میگ نوروز میریم

😐
حتما گلمم.باور میکنی صبح می‌ره تا بوق سگ کار می‌کنه فقط واسه ناهار میاد خیلی سرش شلوغه اصن موندم چجو ...

اگه فقد چت بوده ک سرکارم میتونسته تو ک نمیدونی سرکار میرفته یا نه..ولی سعی کن حال خودتو خوب کنی میبینی هرکتری ک روحیت رو میبره بالا انجام بدی

لعنت بهشون ولی سعی کن جمع کنی پشتوانه ای واسه خودتو پسرته..اگه شرایطشو داره برید جنوبی جایی مسافرت.. ...

خودش چندبار گف اصن می‌خوام جمع کنم اینستا همه چی از دلم رفته . ولی دروغ میگه گف هر موقع خواستم گوشی بده قبول کرد عکس پسرمم گذاشتم اینستاش تا بفهمم خانواده داره اصن عکس بچم نمی‌داشت هیچ وقت فقط عکس خودش ماشینش جاهایی ک می‌رفت میزاش

😐