2777
2789
عنوان

شوهرم توبه کرده اومدم خونه حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 88 پست
شاید آدم شده ک بعیده ولی بهش بگو واسه اینکه بهت اعتماد کنم یه کاری باید کنی دلمو ب دست بیاری..یه چند ...

باش حتما همینو میگم ولی زرنگه .

چ می‌دونم خودش میگ بخدا تو اختیارم بوده تونستم بکنم اما نکردم این ی کارو الکی میگ خدا کمرش بشکنه الهی من اصن الان هیچیشو قبول ندارم 

😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازش دزدی کن بگو مخام لباس بخرم دورع بهش بگو مثل خودش وقتی بگیری واس اون جن ده ها خرج نمیکنه

باور میکنی خیلی ازش پول میکندم ولی این مریض بازم داشته ب اونا میداده چقدر گریه کردم جلو پدرم گفتم طلاقم بگیر این برام شوهر نمیشه آخرش یکیشون عقد می‌کنه اصلا پدرم احساس ندارع فقط میگ زندگیت خراب نکن این زندگیه من دارم این جهنمه

😐
برام لعنتی سه ماه پیش ب بدبختی مخش زدم چهار تومن طلا خرید

همه مردها همینه واس جن د ها خرج میکنه ولی زن بچه خودشون ن ولی از این ب بعد خودتو خوب نشون بده ولی از داخل خنجر فرو کن توی قلبش 

بیزارم ازت زندگی..... 

QUOTE=367225642]باش حتما همینو میگم ولی زرنگه . چ می‌دونم خودش میگ بخدا تو اختیارم بوده تونستم بکنم اما نکردم این ی ...[/QUOTE]

ازش پول بگیر طلا بخر سکه بخر یه پشتوانه بساز برو سرکار حالا ک پولداره بکند ازش ب خودت برس..حالا حالا ها بچه نیار..

QUOTE=367225642]باش حتما همینو میگم ولی زرنگه . چ می‌دونم خودش میگ بخدا تو اختیارم بوده تونستم بکنم ...

دقیقا همیشه همین بودم ولی طلا زیاد نمی تونستم بخرم خیلی ب خودم میرسم اما از این بعد کور خونده 

😐
دقیقا همیشه همین بودم ولی طلا زیاد نمی تونستم بخرم خیلی ب خودم میرسم اما از این بعد کور خونده

پول بگیر ازش اصلا نگو‌ واسه طلاس جمع کن بخر..بگو فلان انقدره بیشتر بگو بقیش رو نگهدار..بدون اینکه بفهمه تو یه حساب دیگت ک خبر نداره پول بریز

الهیی..

جیگرم از همین میسوزه چقدرررر بچم دوست داره ب قول خودش منو زندگیشم دوست داره اما کاش روی توبه ای ک کرده خدا ب دلش بده بمونه چقدر جامعه آدما بد شدن خودشون کاری میکنند ک ب ضرر پشیمونی خودشونه یکی نیست بگه وقتی خانوادت میخوای نرو سراغ این کارا اینا هوس سه روزه ی ماه دو ماه اما کل زندگیت بعد ها نابود می‌کنه می ارزه؟

😐