همیشه خیانت میکرد هیچ وقت پشیمون نبود دست از پا درازتر بود و منو آشتی میداد اما ایندفعه بدجور پشیمون بود مث چییی توبه کرد من گفتم اخه تو هرکار میکنی کوچک تمرین غلط من خبر میشم چرا بازم ادامه میدی میگ دیگ نمیدم خدا دوستم ک تو خبر سدی جای دیگ آبروم نرفت و فلاااااان خیلی پشیمونه ب قول خودش خیلی مغروره شوهرم تا حالا از این حرفا نمیزده اصن میدونم توبه گرگ مرگه حالا قرار بود ک ما
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ازش دزدی کن بگو مخام لباس بخرم دورع بهش بگو مثل خودش وقتی بگیری واس اون جن ده ها خرج نمیکنه
باور میکنی خیلی ازش پول میکندم ولی این مریض بازم داشته ب اونا میداده چقدر گریه کردم جلو پدرم گفتم طلاقم بگیر این برام شوهر نمیشه آخرش یکیشون عقد میکنه اصلا پدرم احساس ندارع فقط میگ زندگیت خراب نکن این زندگیه من دارم این جهنمه
جیگرم از همین میسوزه چقدرررر بچم دوست داره ب قول خودش منو زندگیشم دوست داره اما کاش روی توبه ای ک کرده خدا ب دلش بده بمونه چقدر جامعه آدما بد شدن خودشون کاری میکنند ک ب ضرر پشیمونی خودشونه یکی نیست بگه وقتی خانوادت میخوای نرو سراغ این کارا اینا هوس سه روزه ی ماه دو ماه اما کل زندگیت بعد ها نابود میکنه می ارزه؟