2777
2789
عنوان

شوهرم توبه کرده اومدم خونه حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 88 پست
اگه فقد چت بوده ک سرکارم میتونسته تو ک نمیدونی سرکار میرفته یا نه..ولی سعی کن حال خودتو خوب کنی میبی ...

محل کارش کنار محل کار پدرمه شغل ثابت چند سالشه ولی بازم در می‌رفته از اونجا خونه هم میومد کلا دوتا گوشی ب دستش بودن دستشویی هم میبردتشون الان الکی جلو من نمیره گوشی هارو ک مثلا کاری نمیکنم خداکته واقعا همینطور باشه

😐

ببین تا وانجا که میتونی ازش بکن هم به خودت برس هم برای ایندتت اندوخته ایی داشته باش اگه دیدی باز همون کاراش میکنه دادخواست مهریه وطلاقه اصلا دیگه حرصم نخور بچه که نداری بسوزی بسازی تازه اگه داشتی هم مشکلی نبود ما آدما یه بار فرصت زندگی داریم دلیل نمیشه به خاطر عیاشی شوهر خودمون اسیر کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مراقب باش پیج دیگه ای نداشته باشه..مگه گوشی ساده چشه

گوشی ساده هم داره لمسی هم داره دو پیج داره من الان باهاش مشترک نیستم بهش گفتم حواست جمع کن بیچاره با هر های هویی نلرز ک بعد اینجور پشیمون بشی ابروت بره گف می‌دونم سرم ب سنگ خورده ولی شوهر من خیلی ه ا ته ببخشیدا خداکنه آدم بشه

😐
ببین تا وانجا که میتونی ازش بکن هم به خودت برس هم برای ایندتت اندوخته ایی داشته باش اگه دیدی باز همو ...

همین حرفو زدم دقیقا مک چند سالم بخوام تا پیر بشم عذاب بکشم نمی ارزه ولی خدا کار ب اون جا نکشه

😐
گوشی ساده هم داره لمسی هم داره دو پیج داره من الان باهاش مشترک نیستم بهش گفتم حواست جمع کن بیچاره با ...

ایشالاا آدم شه..شرط بزار پیجش رو حذف کنه پافشاری کرد بگو بعدن ک اعتماد کردم‌ باز نصب کت

شوهرت. نخواست بچه دارشین

اول آره حتی تحویلم نمیگرف منم بچه دار نمی‌شدم آنقدر دکتر رفتم تا بچه دار شدم از بدنیا آمدن بچم کلا عوض شد فرشته شد عاشق بچم شد با من اوکی شد حتی ب یکی از مرد های فامیل گفته بود آدم بعد بچه با زنش لیلی میشه 

بعد موندم چراااااااااااااااااااا این همه ه رزگی می‌کرده برای همین می‌سوزم خیلی بده

😐
ایشالاا آدم شه..شرط بزار پیجش رو حذف کنه پافشاری کرد بگو بعدن ک اعتماد کردم‌ باز نصب کت

میگم خدا ب دلش بده حذف کنه خودش امین

بخدا خیلی دردم میاد خیلی زحمت کشیدم برا بچم زندگیت هفت سال همراه تو شکمم آمپول میزدم درد می‌کشیدم دارو می‌خوردم ورزش می‌کردم اشک می ریختم تک تنها دکتر میرفتم بدون همکاری شوهرم بعدها آخرش حامله شدم 

بعد الان اینطور بشه زندگیم 

😐