2777
2789

دوستان میشه نظرتونو بگین ؟!

اگه میخایین نصیحت کنین ، نظر ندین عزیزانم .

اگه میخایین بی ربط بگین ، نظر ندین عزیزانم .

من و پارتنرم خیلی وقته در ارتباطیم 

و گاهی هم همو میبینیم به خاطر مشغله های اون و مخصوصا مننن نمیتونیم زیاد زیاد ببینیم همو 

منم فعلا ازدواج نمیخوام ، نگین ازدواج کن .

ولی خیلی همو دوست داریم 

شاید درک کنین بعضیاتون هم 

یکم دیگه تحمل کردنش سخت شده .

خواستم از شما بشنوم یکم ، بعدا مشکلی براتون ایجاد نشد!؟؟؟

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داخل عقد کامل داشتیم اما پشیمون شدم خیلی هم پشیمون شدم چ برسه ک دوس پسر

چرا پشیمون شدی عزیزم؟🥲

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

نصیحت نکیخای 

دیگه چی بگیم 

خوب معلومه اشتباه کردی 

ببین مرد جماعت عوضیه شکککککک نکن 

دیگه تو خودتو در اختیارش گذاشتی اشتباه بزرگی کردی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
نصیحت نکیخای دیگه چی بگیم خوب معلومه اشتباه کردی ببین مرد جماعت عوضیه شکککککک نکن دیگه تو خودتو در ا ...

نداشتم که ای بابا 

دارم سوال میپرسم

ما مشکلی نداشتیم تقریبا تو دوستان هم ندیدم مشکلی براشون پیش بیاد ولی باز جامعه متفاوته ببین سطح اجتم ...

ممنون عزیزم 🥲🤎

من با همون شخص ازدواج کردم یعنی اولین رابطه ج،،،سی رو زمان دوستی با شوهرم داشتم و کامل نبود ،، اما درکل با هرکسی خوب نیست نمی‌خوام نصیحتت کنم تا آزمایش نداده رابطه نداشته باش آزمایش اچ‌پی وی 

نداشتم که ای بابا دارم سوال میپرسم

خوب خدا رو شکر نداشتی 

تحت هیچ شرایطی این اشتباهو نکن عزیزم 

میدونستی ملکه انگلیس ب هیچ مردی دست نمیداده 

همینقد خودتو ارزشمند بدون

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
چرا پشیمون شدی عزیزم؟🥲

چون همسرم به خواسته اش رسیده بود ودیگه هیچ تلاشی نمیکرد برای بعضی مسائل وبا توجه به این مسئله مجبور به چشم پوشی روی همه چیز بودم 

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹