2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

286 بازدید | 28 پست

دوستان من متوجه یه زاعده جوش مانند اطراف واژنم شدم ن درد داشت نه سوزش ن خارش هرچیم میکندمش باز در میومد سفیذ رنگ هم بود دکتر رفتم نگا کرد گف زیگیلع تناسلیع بعد تا اومدم خونه نگا کردم دیدم انگار ۴تا جوش سفید تو یه لایه از پوست بودن فرداش هم بین رفت نمیدونم حس میکنم تشخیص دکتر اشتباه بوده شاید کسی نظری داره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاپ اسمیر بده اگه متاهلی. اگه نه آزمایش hpv

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

به دکترای بی سواد اعتماد نکن

غلط کرده بدون آزمایش برات نسخه پیچیده

این کارشون جرمه با چه مدرکی اخه؟

به خاله منم بدون آزمایش گفته بودن زگیل 

قیامت بود داغون شد زندگیش داشت می پاشید فک کرد شوهرش خیانت کرده 

بعد رفت دکتر دیگه آزمایش داد دید چیزی نبوده😑

از طریق پاپ اسمیر مشخص میشه؟

مشخص میشه. hpv دقیق تره

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
یه ازمایش واسه اطمینان میدادی دکتر بمنم گفت زیگیله نمونه ازم گرفت منفی بود ولی خیالم راحت شد

اصلا ازمایش نخاست بدن نور و هیچی و تو تاریکی گفت اره هست بعد سه تومن دارو برام نوشت گف برو واکسنم بزن از فلان داروخونه که من پول واکسنشو ندارم واقعیت حتی الان واسه تست هم دستم تنگه