2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 28 پست
اصلا ازمایش نخاست بدن نور و هیچی و تو تاریکی گفت اره هست بعد سه تومن دارو برام نوشت گف برو واکسنم بز ...

واکسن گارداسیل که حتما بزن . واجب 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
اره واقعا غلط کردن مسیله به این مهمی رو بدون آزمایش دقیق می گن بخدا زندگی شون داشت می پاشید می خواست ...

من به دکتر گفتم از شوهرم مطمعنم با قاطعیت گفت زگیله بعداز تست گفت جواب ازمایشت خیلی خوب بوده چیزی نیست احمق 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره حتما دستم باز شه میزنم

👍 قبل اینکه بزنی مراقب خودت باش حسابی . مردا دارن بیشتریا این ویروس 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
اصلا ازمایش نخاست بدن نور و هیچی و تو تاریکی گفت اره هست بعد سه تومن دارو برام نوشت گف برو واکسنم بز ...

پآپ اسمیر بده ۴۰۰ تومنه الکی گفته بیسواد فکر مریض ونمیکنن چه حالی میشه اکثرن باداروخونه دستشون تو یه کاسه هست بمن یه محلول داد ۴۰۰ تومن دوبار زدم محو شد مال من زگیل نبود فقط خاست ۳تومن پول نمونه ازم بگیره 

👍 قبل اینکه بزنی مراقب خودت باش حسابی . مردا دارن بیشتریا این ویروس

من همسر دارم اون میگه هیچی نیست مگه الکیه تا جاییم که من میدونم ادم خیانتکاری نیست نمیدونم احتمالا از لیزرای رولی گرفتم چون بلافاصله بعد از جلسه لیزر اینجوری شدم

من پارسال پاپ اسمیر و اچ پی وی دادم ۲۸۰۰ هزینش شد جوابش منفی شد امسال یه ضایعه مشکوک نزدیک واژنم دیدم ک صورتی بود دیگه خواب و خوراک نداشتم انقدر خودمو اینه گذاشتم معاینه کردم دستمامو با وایتکس شستم خلاصه رفتم دکتر باز معاینه کرد گفت چیزی نیس بازم پاپ اسمیر گرفت ولی اچ پی وی دیگه نگرفت گفت پارسال دادی توصیه نمیشه

من همسر دارم اون میگه هیچی نیست مگه الکیه تا جاییم که من میدونم ادم خیانتکاری نیست نمیدونم احتمالا ا ...

آره از لیزر هم میشه گرفت متاسفانه