2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 143 پست
چرا خودشون همین الآن با عزت و احترام نمیرن؟؟؟چرا از اونجا بلند نمیشن؟؟؟

چرا بلند بشن؟؟ بابامه برام زحمت کشیده ،چرا همسرم برای باباش که براش پدری نکرده و سرمایشو خرج اتینا کرده هنوزم سربار بچه هاشه میگه خونمونو بفروشیم دو طبقه بخریم که اونا هم بیان با ما زندگی کنن اونوقت من پدرمو از خونه ای که خودشم تو خریدش شریک بوده بیرون کنم!!

به بابام میگم اونم دلش میسوزه، موقع خرید جهیزیه از بابام پول نقد می‌گرفت به فروشنده ها چک میداد ،کلا ...

به جای اینکه خونه بزنی به اسم پدرت و حق پسرت این وسط نابود بشه، اگر نگران بعد از خدایی نکرده فوتت هستی که شوهرت پدرت رو بیرون نکنه ، برو پیش یه وکیل و صیت نامه بنویس که تا وقتی پدرت در قید حیاط هست همسر و پسرت هیچ حقی ندارن که اون رو از خونه بیرون کنن، به شوهرت هم بگو خونه رو زدی به اسم پدرت تا دهنش بسته بسه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به بابام میگم اونم دلش میسوزه، موقع خرید جهیزیه از بابام پول نقد می‌گرفت به فروشنده ها چک میداد ،کلا ...

عزیزم  اینکه  شوهر شما اخلاقش خوب نیست یک بحث دیگه است

ولی شما یک پسر داری که جز شما تکیه گاه دیگه ای نداره

نگفتی مغازه به اسم چه کسیه؟؟؟

کی درآمد مغازه را خرج می کنه؟؟؟

به پدرت بگو دیگه اصلا به شوهرت پول نده 

ولی شرعی و قانونی پدرت باید به اندازه ی شش دهم سهم شما هر ماه به حساب خودت مبلغی واریز کنه

درسته ایرادهای همسرت را میگی 

ولی خانواده ات هم خیلی نرمال به نظر نمی رسن

چقدر بد جنسه 

شما بهش خیلی رو دادین 

من درکت میکنم الان داری از دست کارای شوهرت حرص میخوری ولی راه حلی ک پیدا کردی اشتباهه !

به جاش برو رو مخ شوهرت ،بگو ماشین رو بزنه به نامت روش فشار بیار ... اگر بنامت نزد ،توام  به پدرتون بگو پول بده براخودت یه تیکه طلا بخر هر دفعه 

چرا بلند بشن؟؟ بابامه برام زحمت کشیده ،چرا همسرم برای باباش که براش پدری نکرده و سرمایشو خرج اتینا ک ...

تو بیرون نکنی

خودش عزت نفس داشته باشه بلند بشه

در مورد خانواده ی شوهرت هم بگو با اونا تو یک ساختمون زندگی نمی کنم

فکر کنم فقط بلدی لج کنی با شوهرت 

سیاست ات صفر است

والا شوهر من هم یه بی چشم و رو هست، من حتی یه دونه گردو از درخت خونه پدرم بیارم جلوی شوهرم نمیزارم ، چون خیلی به خانوادم بی احترامی کرده، اونوقت تو ۹۰ میلیون از بابات میگیری که شوهرت برای خودش ماشین بخره، والا بیشتر مشکل از خودته، شوهرت رو به مفت خوری عادت دادی

طفلک پسرت  اسی

باباش که پول هاش را خرج خانواده ی خودش می کنه

پدربزرگ مادری اش هم تو خونه ی مادرش نشسته 

باز مادرش هم می خواد به لج شوهرش مال خودش را بره ببخشه

عوض اینکه هر دو به فکر بچه باشید

چقدر حاشیه درست کردید🥴🥴🥴

عزیزم اینکه شوهر شما اخلاقش خوب نیست یک بحث دیگه استولی شما یک پسر داری که جز شما تکیه گاه دیگه ای ...

مغازه رو رهن دادیم ،اون دوران که مادرم مریض بود خرج و مخارج بیماری مامانم میشد بعدشم که مامانم فوت شد بعد یک سال بابام پول رهن مغازه رو زد به حسابم که من دوباره بهش پس دادم و گفتم نمیخوامش،گفتم برای خواهرم ماشین بخره 

ولی خانواده ی خودت هم مشکوکن

تا تو خونه خریدی تصمیم گرفتن خونه را بفروشن مغازه کنن

بیان تو خونه ی تو بشینن

خوب شاید اصلا علت کارهای شوهرت هم همین باشه

از لج و حرصش هی میره  به خانواده اش می چسبونه

باز اون احتمالا فکر میکنه تو به پدر و مادرت خونه دادی

اون هم باید بهشون بده

طفلک پسرت اسیباباش که پول هاش را خرج خانواده ی خودش می کنهپدربزرگ مادری اش هم تو خونه ی مادرش نشسته ...

هنوز حاشیه درست نشده😊فعلا دارم با شما مشورت میکنم حرفی جایی زده نشده،و طبق مشورت با شما عزیزان کاری نمیکنم 

ولی خانواده ی خودت هم مشکوکنتا تو خونه خریدی تصمیم گرفتن خونه را بفروشن مغازه کننبیان تو خونه ی تو ب ...

عزیزم اینا همش تو دوران مجردی و به پیشنهاد من اتفاق افتاده،من دلم میخواست ب پدرو مادرم کمکی کرده باشم