2777
2789
عنوان

به فکر کشتن خودمم

260 بازدید | 37 پست

خانوادم همیشه اذیتم میکنن

دوست و رفیقی ندارم تنهام

مردی که عاشقش بودم و دلیل زندگیم بود داره ازدواج میکنه

رشته ای که دلخواهمه و شهر دلخواهمو نمیتونم برم

دلیلی برا زندگی ندارم...

راحت ترین راهی که بتونم بمیرم چیه؟

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوانواده هیچوقت الکی اذیت نمیکنه فکر کن ببین چه اشتباهاتی داری 

دوست رفیق یه گرون نمیارزن خواستی با خوبشو پیدا کن 

اونم اگه عاشقت بود ازدواج نمیکرد پس توهم دکمشو بزن صبر کن به وقتش یکی خوبشو میاد قسمتت یکی دیگست. 

دنبال چاره باش نشد یه رشته ی شبیه به اون مگه شهر خودت چه عیبی داره.   دنیا طبیعتش اینه کنار بیا اگه ارزششو داره کسی جلودارت نیست برو بمیر دو روز گریه میکنن تموم میشه چه کاری از دست نی نی سایتی ها برمیاد گلم خودت باید بسازی 

خوانواده هیچوقت الکی اذیت نمیکنه فکر کن ببین چه اشتباهاتی داری دوست رفیق یه گرون نمیارزن خواستی با خ ...

دختری که حق نداره با پسر بگرده و پاشو از در خونه نمیزاره بیرون چیکار کرده که مستحق دعوا شدنو بدترین بچه خطاب شدنه؟

دختری که حق نداره با پسر بگرده و پاشو از در خونه نمیزاره بیرون چیکار کرده که مستحق دعوا شدنو بدترین ...

به اونا حق بده اصلا خودت ببین چه معنی داره با پسر نامحرم و غریبه که نمیشناسی و فقط ظاهرشو میشناسی بری بیرون بعد وابسته و عاشق بشی  بعد رفتنش بشینی زارزار گریه کنی  ۱۹ سالمه از عهد بوق هم نموندم ولی بدم میومد با پسر باشم یه کار دیگه کردم رفتم خیاطی یاد گرفتم اینجوری سرم مشغول شد بهتر تونستم تفریح کنم اعتماد خونوادمو جلب کردم ۶ ماهه الان نامزدم به طور سنتی خیلیم راضیم 

به اونا حق بده اصلا خودت ببین چه معنی داره با پسر نامحرم و غریبه که نمیشناسی و فقط ظاهرشو میشناسی بر ...

والا قصد گشتن با کسیو ندارم مردی که دوسش داشتم داره ازدواج میکنه و طبیعتن من دیگه کسیو نمیخوام

والا قصد گشتن با کسیو ندارم مردی که دوسش داشتم داره ازدواج میکنه و طبیعتن من دیگه کسیو نمیخوام

خوبه پس بقیه حساتو نگه دار واسه کسی که رو پیشونیش نوشته شدی  اونم اگه دوستت داشت نمیرفت برو خداتو شکر کن یه ادم اشتباه از زندگیت رفت 

اسی جان خیلی ساده ای از سطح دغدغه هات و طرز حرف زدنت کاملا معلومه که نگرانیای خانوادت بی مورد نیس

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دختری که حق نداره با پسر بگرده و پاشو از در خونه نمیزاره بیرون چیکار کرده که مستحق دعوا شدنو بدترین ...

بخاطر اشتباه خانواده، میخوای از خودت انتقام بگیری؟

و خودت رو از نعمت حیات محروم کنی؟

و خودت رو از رحمت خدا برای ابد دور کنی؟

معامله ی منطقی ای به نظرت میاد؟

ظلم نکن به خودت دختر خوب