چی میگی تو؟پر بازدید ب چه دردم میخوره میشه پول بده جیبم؟یکم فکر کن قبل حرف زدن.من واقعا با دیدن فیلم بهرنگ ترسیدم جوری ک خوابم نبرد قضاوت نکن.درضمن عکس چی بفرستم؟باید برید خودتون از اینستا نگاه فیلم هاش کنید ک استوری کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی میگی تو؟پر بازدید ب چه دردم میخوره میشه پول بده جیبم؟یکم فکر کن قبل حرف زدن.من واقعا با دیدن فیلم ...
واقعا متاسفم برات چقدر بی اعصابی
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
دیدمش هیچ قضاوتی نمیشه کرد اما انگار ترس اون دوستش واقعی بود
اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین