2777
2789
عنوان

کسی سابقه معده درد داشت به پشت بزنه دردش

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 58 پست
اره منم خیلی عصبیم.خب چه جوری اروم کنم دردشو

فاموتیدن. 

نولپازا 40 هم شوهرم میخوره. ـ

نوشابه ـشیرینی. کیک. خیار. گوجه. ادویه.چایی رو نخور

عسل بخور ـ

زیتون هم عالیه 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معدت دچار عفونت و گاستریت شده ...

امشب دیگه چیزی نخور و سعی کن سرت را بالاتر از بدنت بذاری ، صبح ناشتا اس امپرازول بخور و بعد صبحانه فاموتیدین 

نیم ساعت قبل ناهار قرص مبورین و بعد غذا دایمتیکون 

شب هم قبل خواب کلندیوم سی .

چندروز لب ب غذاهای سرخ شده، شیرینی و سردیجات بخصوص ماکارونی، قارچ ، سیب زمینی، خیار و گوجه و لبنیات نزن 

تا میتونی معدت را گرم نگه دار و عسل و سیاهدونه،ارده و خرما ، سه شیره و. زیره و نبات بخور 

کیسه ابجوش بذار پشتت و ب کسی بگو اروم اروم بالای معدت را ضربه بزنن ....تو این مدت لب ب نوشابه نزن ک بدتر میشی ...

اروم پیاده روی کن 

اگه دیدی خیلی اذیتی بعد غذا شربت گابیس یک قاشق بخور ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

آره برام پیش اومده و میگن معده عصبی شده 

حالا تجربمو میگم اما نمیدونم برای شما مفید خواهد بود یا نه 

تخم بالنگو از عطاری گرفتم تو آبجوش ریختم خنک که شد شکر و گلاب میریزم و بجای آب میخورم 

خلط پشت حلق هم داشتم که به معده م می‌ریخت نصف شب که دیگه شب با روسری می‌خوابم و بدنمو با لباس بافت گرم نگه میدارم 

ماست و دوغ و ترشی اصلا نمیخورم 

حتماً طب سنتی معتبر هم برید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن