2777
2789

بچها تو تاپیک قبلیم نیومدین مجبور شدم دوباره بگم 

من دیشب خواهر زادم رو بغل کردم حدود ۱۰کیلوعه از صبح زیر شکمم درد میکنه 😭چکار کنم ؟حدود دوماه حاملم

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو ماه چیزی نیست فکر کنم.۱۰ کیلو چیزی نیست.یه گونی ۱۰ کیلویی برنج سنگین نیست انچنان

پس چرا انقد درد دارم ؟ نمیدونم چکار کنم 

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

عزیزم فقط استراحت کن و مایعات زیاد مصرف کن خوب میشی نگران نباش ،اگر خدایی نکرده به لک بینی یا خونریزی افتادی نترس برو دکتر تا سونو کنه ولی اشتباه کردی سعی کن دیگه چیز سنگین بلند نکنی

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

والا دختر عموی من تا ماه ۸ میرفت بالای انجیر انجیر میچید.کلی انجیر میچید میاورد😂

من خودم یک کارایی می کنم خودم بعدا تعجب می کنم .

چند روزای پیش یک ماه بار دار بودم نمی دونستم

کمد شیشه ای تلویزیون رو که سنگینی اش اندازه تو تا یخچاله جابه جا کردم بردم تو اتاق دیگه

معجزه شکر گزاری...