2777
2789
عنوان

واقعا چرا خدا صدای منو نمیشنوه🥺

189 بازدید | 31 پست

برای خودم عجیبه تو هر زمینه ای دعا میکنم بی اجابته ، هر نذری به هر کی متوسل میشم ....خدا منو رها کرده 💔

احساس بی پناهی و پوچی دارم حالم دیگه از دعا بهم میخوره افسرده شدم احساس خلا دارم.

نگید به صلاح نیست در کل تو همه زمینه ها همینه 

💔💔

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

منم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببینبه خدا اعتقاد داشته باشنه برای استجابت دعابرای اینکه اگه اعتقاد نداشته باشی از اینم تنهاتر میشی ...

مثلا که چی آب تو هونگ کوبیدنه وقتی توجه ای بهت نمیکنه وقتی این یبار فرصت زندگی و به داد نمیرسه دیگه چه خدای فقط از غذابش ما رو میترسونه

مثلا که چی آب تو هونگ کوبیدنه وقتی توجه ای بهت نمیکنه وقتی این یبار فرصت زندگی و به داد نمیرسه دیگه ...

ببین از ترس عذاب نماز نخون

فقط بخون برای اینکه بلور کن روانی میشی اگه خدا نباشه دور و برت

توجه خدارو ولش کن به امید روزی که همه این دردها تموم میشه زندگی کن

باید ایمانت رو به خدا قوی تر کنی، منتظر معجزه نباش ، خودت برای خودت معجزه بساز

شعار نیست عملی کن

بعدشم وقتی چیزی رو بخدا میسپاریم باید بشینیم تا وقتش برسه، باید صبور باشیم... هیچ چیزی رو زورکی از خدا نخواه که به صلاح هیچ بنی بشری نیست، نه فقط شمااا

بنده به چشم خودم دیدم .، با پوست و استخوون تجربه کردم.. شب و روز .. دنبال بهترین دعاهای اجابت ، نماز حاجت ، نماز شب ، هررر چیزی که شاید به ذهن هر کسی نرسه من انجام دادم.،   بعد از رسیدن به خواستم دیدم که خیلی اصرار کردم و صلاحم نبوده

پس بسپار بخودش... فقط اینو بدون خدا خییییلییییی بزرگتر از رنج و غم های ماس....

کمی ایمانمون رو قوی کنیم 💙🌾

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ببین از ترس عذاب نماز نخونفقط بخون برای اینکه بلور کن روانی میشی اگه خدا نباشه دور و برتتوجه خدارو و ...

یه غم خیلی عمیقی به جونم نشسته ،گوشه گیر شدم معنای برای زندگی پیدا نمیکنم خیلی خسته شدم 

شاید میخواد بیشتر صداش بزنی

تا دلت بخواد صداش کردم شب و نصف شب من واقعا پناهی ندارم تو دنیای مادی تنها دلخوشیم خدا بود که اونم بود🥺