2777
2789
عنوان

کسی سابقه معده درد داشت به پشت بزنه دردش

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 58 پست
عزیزم انشاالله بحق قران عاقبت بخیر باشید و زندگیتون هم خیلی زود سر و سامان بگیره ...ب خودت برس ، حتم ...

گفتی معامله امروز صبح ازخواب پاشدم گفتم خدایا باهات معامله میکنم از امروز به بعد دیکع با پسرم رفتارم خوب میشخ چه فایده زدم زیرقولم.من احتیاج به روانپزشک دارم اما از اینکه بخام قرص بخورم بهش معتاد بشم همش فرار میکنم که نرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی معامله امروز صبح ازخواب پاشدم گفتم خدایا باهات معامله میکنم از امروز به بعد دیکع با پسرم رفتارم ...

ن بابا اصلا وابستگی نداره خواهر من از اردیبهشت امسال ب مدت ۵ماه خورد و بعدهم کنار گذاشت ،الان هم کاملا حالش خوبه ....

تو دنیایی ک همه ب فکر خودشونن خودت بفکر خودت باش ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ن بابا اصلا وابستگی نداره خواهر من از اردیبهشت امسال ب مدت ۵ماه خورد و بعدهم کنار گذاشت ،الان هم کام ...

به چه علت دارو خورد.باورت میکشه خودمو کلا کنار گذاشتم یادم نمیاد کی ارایش کردم حالم از صورتم بهم میخوره پر لک شده کدر و‌خشک.از بیفکریای شوهرم که همش قرض بالا میاره همش پسرفت‌.دیگه انگیزع چیزی ندارم الانم دارم با گریه تایپ میکتم روحی خیلی داغونم دلم برا پسرم کبابع

به چه علت دارو خورد.باورت میکشه خودمو کلا کنار گذاشتم یادم نمیاد کی ارایش کردم حالم از صورتم بهم میخ ...

گلم تو تنها نیستی اکثر خانمها مثل من شما هستن بزار شوهرت هر گوهی میخواد بخوره بفکر خودت باش خدای بچه ات بزرگه بارهنگ توخونه داری؟

گلم تو تنها نیستی اکثر خانمها مثل من شما هستن بزار شوهرت هر گوهی میخواد بخوره بفکر خودت باش خدای بچه ...

هی میگم از فردا بیخیال شم فردا میشم همون سگ پاچه گیر.خیلی عصبی شدم.اره بارهنگ و عرق نعنام و‌جوشوندم افاقه نکرد

گلم تو تنها نیستی اکثر خانمها مثل من شما هستن بزار شوهرت هر گوهی میخواد بخوره بفکر خودت باش خدای بچه ...

کدوم شهری ؟بارهنگ بریز تو قوری استیل گه داری اب جوس بریز توش زیر گاز کم کن ده دیقه رو گاز بمونه زیرش خیلی کم کن بعد این بارهنگ یه کم گلاب یه کم عسل بریز توش بخور 

به چه علت دارو خورد.باورت میکشه خودمو کلا کنار گذاشتم یادم نمیاد کی ارایش کردم حالم از صورتم بهم میخ ...

ماجرای خواهرمن مفصله، پدرومادرم اعتیاد دارن خودش هم مجرده و هزاران فکر و خیال 😔 

عزیزم شوهرت هرچقدر از دیگران عقب باشه هرچقدر بد باشه و هرچقدر ادم بیخیالی باشه دلیلی نمیشه تو نابود بشی،خودت را بیشتر دوست داشته باش، عاشق پسرت و خدا باش، با تمام توانت سعی کن خودت را حفظ کنی ...

برای بهترشدن حالت تا میتونی تلاش کن ، هیچکس مثل خودت نمیتونه حالتو خوب کنه .

اوه پ چی بخوره ادم

گفتم دیگه، فقط سبزیجات آپز ، مرغ و گوشت آپز، داخل اینترنت هم سرچ کنید براتون میاره بالا که چی بده چی خوب

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
ماجرای خواهرمن مفصله، پدرومادرم اعتیاد دارن خودش هم مجرده و هزاران فکر و خیال 😔 عزیزم شوهرت هرچقدر ...

رو اعصابم انگار کنترلی ندارم یهو بهم میریزو عصبی میشم زیاد بعدش عذاب وجدان میگیرم.کاش اروم بودم چون عصبانیتم داره بلا سرم میارع.از خواب با  کمر درد و درد پشت بیدار شذم نمیدونم چه دردیه که میزنه پشتم

رو اعصابم انگار کنترلی ندارم یهو بهم میریزو عصبی میشم زیاد بعدش عذاب وجدان میگیرم.کاش اروم بودم چون ...

معدت ورم کرده و عفونی شده ....داروخایی ک قبلا برات نوشتم را ده روز بخور خوب میشی .

کدوم شهری ؟بارهنگ بریز تو قوری استیل گه داری اب جوس بریز توش زیر گاز کم کن ده دیقه رو گاز بمونه زیرش ...

تهرانم باشه امروز میخورم .فعلا که با کمر درد و درد پشت بیدار شدم نمیدونم چه دردیه که میزنه پشتم خلط پشت حلقم دارم

معدت ورم کرده و عفونی شده ....داروخایی ک قبلا برات نوشتم را ده روز بخور خوب میشی .

اون داروها ضرر نداره یعنی خودم برم بگیرم اخه مطمئن نیستم از چیه.خلط پشت حلقم دارم