2777
2789
عنوان

جاریم طلا گرفته حرفام زیاده

339 بازدید | 17 پست

جای من بودید چیکار میکردید 

برادر شوهرم یه هفتس ب ما میگه صبور باشید طلا نخرید طلا تو این ماه افت میکنه فعلا نخرید 

یه هفته پیش برای زنش ۴ تا انگشتر خریده تو جایی ک کار میکنه با سود کمتر خریده ب شوهرمم میگف بیا از دوستم بخر با سود کمتر شوهرمم ی هفته صبر کرده ک طلا جدید بزنن بخره ازشون امروز مادرشوهرم زنگ زده میگ انگشتراشونو فروختن ب جاش النگو خریدن 

همون مادرشوهری ک ب ما میگ طلا طلاس مگ واس پز دادن واس پس انداز پس چرا تو یه هفته انگشتراشونو بردن فروختن النگو خریدن مگ ضرر نکردن ؟!

چند ساعت از حرصم با شوهرم دعوا میکنم ک میبینی این از مادرت اینم از برادرت همشون دروغگو هستن 

من الان حرص نخورم 

و اینک من پول خواستم یعنی قرض خواستم از مادرشوهرم ب ما نداد ب برادرشوهرم قرض داده ک النگو بخرن 

شوهر نفهم منم میگ صحبت خانواده من رو نکن خودشون میدونن 

پس چرا ما خودمون نمیتونیم بدونیم همش دخالت میکنن 

دارم دیوونه میشم ک چرا با حرف اونا قدم برمیداریم مگ ما عقل نداریم 😡🤬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه از شماست که وایمیستید به حرف دیگران . اصلا فکر کنید کسی نیست که بتونه شمارو راهنمایی کنه ‌ . در ضمن اگه واقعا برای تصمیم های عادی زندگیتون نیاز به راهنمایی اطرافیان دارید پس هنوز موقع ازدواجتون نبوده . شمایی که نمیتونید برای زندگی خودتون تصمیم بگیرید چطور ازدواج کردید ؟ پس بچه دار شدن هم باید بقیه بیان براتون تصمیم بگیرن ؟ 

عزیزم تو و شوهرت خودتون مشکل دارید ، چه دلیلی داره ب حرف برادرشوهرت گوش بدید ....بعدم لابد شوهرتو هیچوقت پول نداشته ،ترسیده قرض بده و نتونی پس بدی....

بعدم کدوم ادم عاقلی پول قرض میکنه ک برای خودش طلا بخره😑

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

برادرشوهر من وام فرزند اوریشو برده فروخته ب غریبه ۱۰ تومن بااینکه میدونس همسر من نزدیک عروسی لنگ ۱ تومنم هست چ برسه اونقدر پول!!!! حالا اینا مثلااااا برادرای خوبین!!! نداده ک کار برادرش راه نیوفته طفلی همسرم میگف من حتی ۱۵ تومن میخریدم ازش جا ۱۰ تومن

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
دنبال گیر دادن هستی ؟ اونا گفتن بیا از اونجا بخر سود کمتر میکیره خودشون هم از اونجا خریدن دیگه به هم ...

حتی دیدم طرف آشنا هست مثلا الان ازش انگشتر خریدی و سه روز بعد بردی عوض کردی فقط تعویض کرده و ضرر نکردی اصلا