فصل ۸ انگار میخاستن فقط یجوری سر و تهشو هم بیارن قسمت اخرش ک واقعا نوبر بود جان بیچاره این همه جنگید ومرد و زنده شد بدبختی کشید ک اخرش جلو برن مجسمه زانو بزنه یا دنریس ک این همه دم از جهان بهتر میزد اخرش تبدیلش کردن به یه دیوانه انگار نه انگار ک این از فصل ۱ کلی بدبختی کشید ...کشتن شاه شبم به نظرم خیلی مسخره بود بدست اریا کل سریال هول و هوش دیوار و هیولا بود اخرشم با این همه ابهت زرت به دست یه بچه مرد حداقل میتونستن مردنشو بهتر نشون بدن من ک خیلی تو ذوقم خورد از پایانش😑
پایانش هم کلا توهین به شعور مخاطب بود. فصل آخر رسما چندتا خط داستانی داشت که به آخر نرسیدن.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نمیدونم چرا ، من تنها کسی بودم که راضی بودم از این فصل آخر😄
انتظارم بیشتر بود ، ولی حس میکنم دیگه زیادی دارید سخت میگیرد و بازم پایان بندی خوبی داشت
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
نمیدونم چرا ، من تنها کسی بودم که راضی بودم از این فصل آخر😄انتظارم بیشتر بود ، ولی حس میکنم دیگه ز ...
والا منم راضی بودم خوب شاه شب که قرار بود بمیره کی بهتر از آریا ؟ سانسا هم خیلی خردمند شد برن این همه قدرت گرفت پس کی باید شاه میشد؟ جان از اول قدرت نمیخواست ، دنریس فقط یکم یه دفعه ای به اصطلاح دیوانه شد
البته هنوزم معلوم نیست باید دید در آینده کتاب چی میشه