2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره آبجیم الان دخترش یکساله و پنج ماهشه اینقدر عزیز و دوست داشتنیه ک نگوووو از بس شیرینه این دخترررر آبجیمم وقتی متوجه شد حالش گرفته شد چون بچه سومش بود و دومی هم کوچیک بود ماهم گشتیم یه اسمی واسش پیدا کردیم ک معنی اسمش بشه هدیه ی خداوند چون واقعا هم هدیه ی خداوند بود😍😍

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دربرابرنعمت خداشکرکنید.خیلی خوشحال باشیدوباهاش ازهمین روزای اول ارتباط بگیرید.همیشه باوضوباشیدکه این حالتتون خوب بشه.این بارداری راناخواسته نگیدچون برای داشتن این حال شماعده زیادی هستن که سالهاست چشم انتظارندونذرهاکرده اند.پس سپاسگزارخداوندباشید.

خودمم باردارم واسه تک تک تون صلوات فرستادم ک مامان بشین و لایکتون کردم از خدا میخوام خیلی زود دامنتون سبز بشه و این ویار ها بیاد سراغتون😍😂😂بلندددد بگووو الهیییی آمین

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره کم کم اوکی میشیب بهداشت بگو ارجاع بده روانشناسدیگ ام نگو ناخواسته روی بچع تاثیر میذاره بگو خداخو ...

تحت نظر دکتر داشتم قرص ضد افسردگی مبخوردم  همشو دکتر گفت قطع کن