2777
2789
عنوان

با این شوهر داغونم چیکار کنم من اخههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 67 پست

توجمعشون کز نکن خودتو بگیر ومغرور باش نذار شوهرت غرورتو له کنه جمع کن خودتو اه و ناله بکارت نمیاد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

مثلا یه نمونه اش امشب حرف شد همه سند های خونه هاشون بنام زن هاشونه بعد چه خونه هایی دارن برادر شوهرام ۱۲۰ متری و ۱۵۰متری اون یکی ام ۹۰

خواهرشوهرم خونه ۹۰متر بالا شهر بهترین نقطه زده بنام زنش

بعد ما خونه ۷۵متری ۱خوابه داریم ب نام شوهرم 

امشب حرفش بود همه میخندیدن میگفتن اره بنام خانم زدیم و…..باشی خنده همه میخندیدن شوهرمن برگشت گفت من ک هیچ وقت همچین کاری نمیکنم همه چیم بنام خودمه 

همه با حالت تاسف نگاه من کردن منم سرم انداختم پایین تو گوشیم ینی ک هواسم نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بمیرم برای دلت ناراحت شدم برات سرکاری نمیتونی بری و خودتو یکم سرگرم کنی حال روحیت خوب بشه یا د ...

ن هیچ کس ندارم بچه کوچیک دارم نمیتونم برم افقی بچم برمیدارم میرم بیرون ی دوری میزنم جایی ندارم کسی ام بچمو نگه نمیداره 

شاید مشکل از توعه عزیزم انگار گوشه گیری کم حرفی سیاست نداری خودشیرینی بلد نیستیهمچین حسی ازت گرفت ...

ببین وقتی تو ی جمع شوهرت بی محلت کنه تا حرف بزنی بزنه تو روت دیگه هیچ کس محلت نمیذاره دخترو یه خانواده یه شوهر فقط میبره بالا 

نمیدونم چی بگم چون مقصر اصلی شوهرته اما شما هم توسری خور وبدبخت نباش راه به جمعشون باز کن ازیکیشون ش ...

ببین میرم تو جمعشون با حالت دلسوزی رفتار میکنن متنفرم از این رفتارشون 

تنها راه کم محلی به همچین مرد و رفتارها و حرفاشه.... هرجا میدونی میخاد تحقیرت کنه پاشو جمع رو ترک کن ...

الان همینجوری ام 

ببین تو جمع من انگار غریبه ترینم 

مثلا سر سفره همه زن و شوهر کنار هم من تنها هرجا بیاد میشینم  خیلی سخته بخدا

به خدا داغونم داغون

شوهرت مغروره واصلابلدنیس باهات مثل یه آدم درست وسالم برخوردکنه..چون بهش برمیخوره توجمع ازت تعریف کنه وکمتربزنه توذوقت.

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.