2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم منفی شد

184 بازدید | 26 پست

سلام من ۲۴م موعد پریودم هست ماه اول هست اقدام کردم 

دیدم یک خانمی تاپیک زده بود ک یک هفته به موعدم بی بی چک زدم نشون داده منم الان زدم و منفی شد 

۵ روز مونده به موعد پریودم

خانما احساس میکنم دور نافم برآمده شده و اومده بالا اول فکر کردم توهم زدم اما ن واقعا یکم اومده بالا بنظرتون میتونه از بارداری باشه؟ 

حدود ۹ روزه اقدام کردم 

ن واقعا توهمه 

من هفته ۱۸ هستم هنوز شکمم تخته 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیبی چک منفی باشه یا مثبت باشه کدومش نشون دهنده بارداریه؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

برای بالا اومدن شکمت ک خیلی زوده 

باردارم باشی ب این زودی بالا نمیاد سه ماه اول خیلی محسوس نیس ولی بیبی چک هم زود زدی تازه ۹ روزه اقدام کردی ب این زودی نشون نمیده

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

مثبت

اها

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

مثبت

ایشالا هر چی بخوای همون شه گلم

اما واقعا اومده بالا یجوری شده پس شاید یک موضوع ذهنی و توهمه واقعا🥲

اره بابا چندسالته 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن