2777
2789
عنوان

توده سینه

74 بازدید | 24 پست

سلام حدود دونیم ماه قبل سونو دادم توده هیپواکو داشتم دکتر معاینه کرد ی ترشح داشتم 

الان خدم فشار دادم ترشح شیری و زرد اومد خیلی نگرانم ۲۴ام وقت سونو دارم اشکام بند نمیاد. اگر تجربه دارین بگین

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

نگران نباش عزیزم هیچی نیست مامان من دوبار توده داشت عمل کرد کامل درش آورد خداروشکر چیز بدیم نبود بعد عمل که دادن پاتولوژی گفتن توده چربیه 

دخترعمم هم همین طور بود نگران نباش الان خیلی شایع شده خیلیا این مشکلو دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توده هایپیکو منظم بود یا نامنظم

منظم ستا دکتر بردم همشون گفتن س ماه بعد سونو بده 

ولی وقتی فشار میدم ترشح داره خیلی میترسم از ترس حمله عصبی گرفتم

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

نگران نباش عزیزم هیچی نیست مامان من دوبار توده داشت عمل کرد کامل درش آورد خداروشکر چیز بدیم نبود بعد ...

ترشح داشتم😭

منظم ستا دکتر بردم همشون گفتن س ماه بعد سونو بده ولی وقتی فشار میدم ترشح داره خیلی میترسم از ترس حمل ...

عزیزم وقتی دکتر گفته سه ماه دیگه سونو بده یعنی میخواد ببینه رشدش چطوریه اگه چیز نگران کننده ای بود همون اول میگفت باید نمونه برداری کنی مطمئن باش هیچی نیست.

عزیزم وقتی دکتر گفته سه ماه دیگه سونو بده یعنی میخواد ببینه رشدش چطوریه اگه چیز نگران کننده ای بود ه ...

اگ بدخیم شده باشه چی پس چرا موقع فشار ترشح داره😭😭

مگه به دکتر نگفتی؟

خذش معاینه کرد فشار ک داد دید ترشح گف س‌ماه سونو بده الآنم وقتی فشار میدم ترشح داره 

توده کدوم قسمت سینته؟

هردو ولی سمت چپ سینم وقتی فشار  میدم ترشح داره سمت راست نه

از نوکش بیرون میاد یا از جای دیگه؟

هم نوکش هم جا دیگه ترشح زرده امشب شیری بود خیلی ترسیدم 

اگ بدخیم شده باشه چی پس چرا موقع فشار ترشح داره😭😭

ربطی نداره خالمم توده داره ترشح هم داشت الان تقریبا سه ساله اونم با سونو بررسی میکنه و دارو میخوره همیشه ترشح دلیل بر چیز بدی نیست که به قول خودت سه تا دکتر رفتی وقتی هر سه تا نظرشون همین بوده پس مطمئن باش جای نگرانی نداره حتی تو خود جواب سونوگرافی هم مینویسه که چه پیگیری های نیازه انجام بشه وقتی نتونن درست تشخیص بدن ممکن بگن نمونه برداری یا ماموگرافی پیشنهاد می‌شود. جواب سونوگرافی قبلیتو بخون و آنقدر استرس نداشته باش