من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منظم ستا دکتر بردم همشون گفتن س ماه بعد سونو بده ولی وقتی فشار میدم ترشح داره خیلی میترسم از ترس حمل ...
عزیزم وقتی دکتر گفته سه ماه دیگه سونو بده یعنی میخواد ببینه رشدش چطوریه اگه چیز نگران کننده ای بود همون اول میگفت باید نمونه برداری کنی مطمئن باش هیچی نیست.
ربطی نداره خالمم توده داره ترشح هم داشت الان تقریبا سه ساله اونم با سونو بررسی میکنه و دارو میخوره همیشه ترشح دلیل بر چیز بدی نیست که به قول خودت سه تا دکتر رفتی وقتی هر سه تا نظرشون همین بوده پس مطمئن باش جای نگرانی نداره حتی تو خود جواب سونوگرافی هم مینویسه که چه پیگیری های نیازه انجام بشه وقتی نتونن درست تشخیص بدن ممکن بگن نمونه برداری یا ماموگرافی پیشنهاد میشود. جواب سونوگرافی قبلیتو بخون و آنقدر استرس نداشته باش