2777
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 24 پست
ربطی نداره خالمم توده داره ترشح هم داشت الان تقریبا سه ساله اونم با سونو بررسی میکنه و دارو میخوره ه ...

خونذم ستا دکتر بردم همگی گفتن س ماه بعد

بیست چهارم باید ببرم ولی میترسم😭 اشکام بندنمیاذ

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندسالته؟ بچه داری؟

۲۰سال ن مجردم

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

خونذم ستا دکتر بردم همگی گفتن س ماه بعدبیست چهارم باید ببرم ولی میترسم😭 اشکام بندنمیاذ

نترس عزیزم توکل کن به خدا البته میدونم حق داری من خودم خیلی توی شرایط شما بودم و هستم ولی بهترین کار اینه ب چیزای بد فکر نکنی و فقط بسپاری دست خدا من که مطمئنم هیچی نیست

نترس عزیزم توکل کن به خدا البته میدونم حق داری من خودم خیلی توی شرایط شما بودم و هستم ولی بهترین کار ...

خیلی نگرانم بخدا ترشح چ رنگی داشتن خاله تون

فکر کنم اونم شیری رنگ‌ بود

میگن شیری از پلاکینت بالاهم هس خیلی ترسیدم 

یعنی چی؟

نمی‌دونم توروخدا برام دعا کن دلم اشوبه

هم نوکش هم جا دیگه ترشح زرده امشب شیری بود خیلی ترسیدم

چیزی نیست عزیزم اینجوری فکر کنی استرس بگیری بدتر مریض میشی.خیلی از این توده ها عادیه خیلی ها دارن چیز خطرناکی هم نیست.فکر بد نکن.توکل به خدا دعا میکنم برات عزیزم