2777
2789

همه جا میگن با توخونه نشستن کیس مورد نظرو پیدا نمیکنی

یه عده دیگه میگن اتفاقی پیش میاد جای مشخصی نداره

یه عده همینجا میگن 

مجازی نه چون به همه پیشنهاد میده

کافه هم نه چون بازم به همه پیشنهاد میده

دانشگاه نه چون برات حرف در میاد

خیابون و پارک نه اون بدرد نمیخوره

خواستگار سنتی هم که اصلا مردی که مادرش براش پیدا کنه بدرد نمیخوره

دورهمی هم که اصلا چه معنا

محل کارم نه چون پول درمیاری برات حرف درمیارن

واقعا کجا می مونه دیگه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا سنتی چ اشکالی داره چی میشه باب اشنایی... خیلی ازینایی که گفتین نه من قبولش ندارم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

واقعا چه جوری و کجاش مهم نیست 

مهم آدم بودنش 

دوستم منو برد تو گروهش 

با همسرم آشنا شدم الان هم بچه داریم 

هر جا و مکانی استثنایی وجود داره 

خوب و بد همه جا هست 

مهم هدف اشنایی

اولا سنتی چ اشکالی داره چی میشه باب اشنایی... خیلی ازینایی که گفتین نه من قبولش ندارم

حرفای یکسری از کاربرای اینجاست 😁

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

خدا باید بخواد 

خدا اگه بخواد اتفاقی پیش میاد جای مشخصی نداره

بودن دخترایی که هیچ کار نکردن هیچ جا نرفتن هیچ تلاشی نکردن شوهر عالی گیرشون اومده 

بودن دخترایی هم که خیلی تلاش کردن ولی خواستگار براشون نیومده یا اومده ولی به ازدواج ختم نشده 

کاربری دست دو نفره

عزیزم ساز هرکس یه جور کوک شده

بنظرم هرجا کیس مورد نظر رو پیدا کردی از دستش نده😅

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
عزیزم ساز هرکس یه جور کوک شدهبنظرم هرجا کیس مورد نظر رو پیدا کردی از دستش نده😅

کیس مورد نظرم منو ترک کرد😂

و من دیگه اعتمادی به هیچکس ندارم

کیس مورد نظرم منو ترک کرد😂و من دیگه اعتمادی به هیچکس ندارم

ای وای...

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

خیلیا خیلی حرفا میزنن ولش کن

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم