2777
2789
عنوان

لب های پروتزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 126 پست
انقد بهت زن ندادن زن ستیز شدی حبیب😔

نه من نبودم مازیار کامنت گذاشت 😁

ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه؟

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرا🤣🤣🤣🤣🤣

به به چه اسمی منم حبیب هستم لیسانس دارم  ماشین  و تیپمم که مشاهده میکنید🤎 میتونم بپرسم از چه زندگی خوشتون میاد زهرا خانوم

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

متاهلم از دستت رفتم😔🤣

عععععهههه شانس منو خدایااااا اون از لاله چیشد الان لاله دوست نرگس خانوم رو میگم 

رفت کشور غریب با یه مرد پولدار ازدواج کرد الانم داره درسشو ادامه میده کی ضرر کرد من یا اون ؟

جرا حبیب جووون😂😂😂😂وای منو بچه هام عاشق حبیبیم😍😂😂😂

جدی میگی بچه داری ؟😐

اخخخخ حبیب چقد تو بدشانسی،

تو بخوای طلاق میگیرم🥺😭🤣🤣🤣🤣

خب پس خوبه 😁

مازیار مازیار این دختره بخاطر من میخاد طلاق بگیره نرگسو بیخیال فعلا

ببخشید با شما نبودم خب کجا بودیم ؟؟

آها خب کی با پدر و مادر و داداشم بیام خواستگاری