2777
2789

پیش دبستانی میره از اول مهر دفعه چهارمه که مریض میشه آبریزش بینی و سرفه بهتر میشه ولی خوب خوب نمیشه دیشب میگفت گوشم درد میکنه....خسته شدم دیگه

بچه های شما همین جورین

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
هممون همینطوریم ما خانوادگی درگیریم از بچه کوچیک تا بزرگ خاموادهجند هفته ست درگیریم😭

لعنتی اینکه خوبم نمیشی فقط علایم کم میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله بلهههه انگار پسر منه

دیشب از ساعت 3 تا 8 صبح جیغ میزد از گوش درد الان خوابه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بله بلهههه انگار پسر منهدیشب از ساعت 3 تا 8 صبح جیغ میزد از گوش درد الان خوابه

دختره منم خوابه

فقط میگفت دست به گوشم میزنم درد میکنه صبحی هم سرش درد میکرد

خودم مریضم افتادم تو تخت ،زیر پتو دلم سوپ داااغ می خواد،شیر داغ

انشالله که بهتر میشی

لعنتی اینکه خوبم نمیشی فقط علایم کم میشه

اره دقیقا و فقط کافیه یکم رعایت نکنی دوباره یک هفته میوفتی

والا من زمان کرونا دو بار تست کرونام مثبت شد انقدر درگیر نشدم این بیماری چی هست ک از کرونا بدتره

لعنت به این ویروسه صد رحمت به کرونا بعد یه مدت خوب میشد این بعد از بهتری دوباره تجدید میشه بخدا خستممم خسته چرا خوب نمیشه بچم یه روز از بدن درد گریه میکنه یه روز گوش درد یه ماهه سرفه داره ااااه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دختره منم خوابهفقط میگفت دست به گوشم میزنم درد میکنه صبحی هم سرش درد میکرد

من هر سال همین روزگارم بود امسال خونه رو زیاد گرم نکردم گداشتم دما بین ۲۰ تا ۲۲ باشه

حتی یکبار هم از مهر تا الان مریض نشد

احساس میکنم بیشتر سرما خوردگیشون بخاطر هوا به هوا شدن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
من هر سال همین روزگارم بود امسال خونه رو زیاد گرم نکردم گداشتم دما بین ۲۰ تا ۲۲ باشهحتی یکبار هم از ...

دختره من از پیش دبستانی میگیره

دختره من از پیش دبستانی میگیره

منم فکر میکردم از مدرسه  میگیره

الان کلاس هشتمه یه دکتر به من گفت انفولانزا یا سرماخوردگی به تایمی داره و بعدش تا یه مدت مریص نمیشه 

ولی پسر من حداقل ماهی دوبار مریض میشد حالا این تجربه من بود  

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
منم فکر میکردم از مدرسه میگیرهالان کلاس هشتمه یه دکتر به من گفت انفولانزا یا سرماخوردگی به تایمی دا ...

مرسی عزیزم