2777
2789
عنوان

لب های پروتزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 126 پست

من کلا از خانم هایی که ژل لب میزنن متنفرم حالا مرد که دیگه جایه خود داره با احترام به همه عزیزان بقول مادرم لباشون شبیه شتر میشه

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

اسی از ۹۸ تا الان اینجایی جیکت هم در نیومد تا همسرت ژل زد تاپیک زدی؟پس معلومه خیلی این موضوع ازارت د ...

آفرین نکته خوبی بود

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من زشت شده .اصلا خوشگلم شده باشه من بدم میاد از این لب ها .اگر این لب هارو قبل از ازدواج داشت ه ...

تازه زده؟اگر الان زده ک ورم داره بابا تا دو هفته 

اگر نه بهش بگید درست مثل ادم

دعا کنین کنکور قبول شم،داغون شدم انگیزه صفررر صلواتتتتت 🥲😂💕

واقعا بعضیا دیگ شورشو در اوردن انقد ژل میزنن که دیگ بادکنک میشه لبشون مگه همون لب طبیعیه خودشون چیکارشه 

الان همه ایرانی ها با عمل مثل چینی ها شبیه هم شدن 😐😂

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

شما الان به من خندیدین؟؟؟؟؟؟؟وایسید یه دقیقه وایسید 😁🤎

یعنی قشنگ باکیفیت HD حبیب تو ذهنم ظاهر شد😂😂

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡