2777
2789
عنوان

اگه حق طلاق نده برمیگردید❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 70 پست
به فامیلاشون نگفتن اصرار داره قبل از عید برگردیم

خوب این به ششما چه؟

یعنی میخواد عید جلوی فامیلاش بگه ما خوب و خوششیم؟؟؟

به نظرم عجله نکن بهشم بگو بهت پیام نده تا تحت تاثیر قرار نگیری بگو به زمان نیاز داری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب این به ششما چه؟یعنی میخواد عید جلوی فامیلاش بگه ما خوب و خوششیم؟؟؟به نظرم عجله نکن بهشم بگو بهت ...

تند تند همو میبینیم

چند بار گفتم نیاز دارم یه مدت هیچ ارتباطی نداشته باشم باهات اما قبول نمیکنه،رفت و امد داره به خونه ام

اهان پنج ماه که راضی نمیشد میگفت طلاق نمیده،اما اخر توافقی جدا شدیم

اینبار ممکنه با توجه به تجربه ای که داشته راحت رضایت به جدایی نده پس بهتره اگر با مهریه کم می خوای برگردی حق طلاق بگیری

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
تند تند همو میبینیمچند بار گفتم نیاز دارم یه مدت هیچ ارتباطی نداشته باشم باهات اما قبول نمیکنه،رفت و ...

چرا اجازه میدی روت تسلط داشته باشه 

شما ازش جدا شدی و ایشون نامحرمه اگه بچه هم داری باید بدی واسطه ببره بهش بده و بگیره 

به نظرم رابطتتو محدود کن اون الان داغه یکی از فامیلاش بفهمه میره دنبال زن و زندگی جدید خبرتم نمیگیره و تنها کسی ک اذیت میشه شمایی

چرا اجازه میدی روت تسلط داشته باشه شما ازش جدا شدی و ایشون نامحرمه اگه بچه هم داری باید بدی واسطه بب ...

خودشون نگفتن چون میخواستن راضیم کنن برگردم

از اینکه دوسم داره مطمئنم

چرا اجازه میدی روت تسلط داشته باشه شما ازش جدا شدی و ایشون نامحرمه اگه بچه هم داری باید بدی واسطه بب ...

بیشتر وقتا میاد خونه خودم پسرمو میبینه،البته بیرون هم میبره یا خونه خودشون و دوستاش

توصیح دادم همسرم از نطر مالی به پدرش وابسته بود،یعنی کلا کار نمیکرد خرج زندگیمون با پدرش بود،به خاطر ...

خب نونتو میداده چکار داری پول از کجا میاره

تک فرزنده

خدایا کمک مردمان کشورم کن.