2777
2789
عنوان

تازه بچمو از پوشک گرفتم دو روزه

590 بازدید | 71 پست

میره دستشویی ابو وا می‌کنه میگه اینجا رو بشورم بد هم منو هم خودشو خیس میکنه سقفو آب میگیره  اصلا هم نمیتونم منصرفش کنم اصلا گول نمیخوره 

آخرش با داد و بیداد میارمش بیرون

همه بچها اینجورین؟

از غروب دوبار گریه کردم دیگه رد دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من هم اینجوریه 😂😂😅 . اون دقیقا تاسوعا عاشورا بود گرفتیم هنوزم شیلنگ رو میگیره همه جا رو خیس میکنه با این موضوع کنار بیاین

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

هر از پوشک گرفتنی هزاران مکافات داره خواهر من از پوشک میخواست بگیرتش ولی بچش گوشه به گوشه خونه دستشویی کرد و دیش و هزاران سختی دیگه یا میگه نمیرم دستشویی باید با مسابقه دو دادن رفت 

قانون بزار براش که آب بازی وقت حموم توی حموم ولی برای موقع دشویی زیاد وقت نداریم باید سریع بیاد بیرون شاید نفر بعدی دیش داشته باشه

نبرش دستشویی ، ببر تو حموم ، و اینکه بغلش کن و پاهاشو بگیر بگو جیش کن ، اینجور خیلی سریع جیش میکنه اگه داشته باشه،  اگرم نداشت پا میشی میبریش بیرون ، من اینکارو میکنم دیگه وقتم تو دستشویی و شیطنت بچه هدر نمیره 

آره نمیذاش پوشک کنم شب تا صب هم خشک بود میخواستم بذارم بعد عید ولی دیدم آمادگی داره الان چیکار کنم ا ...

اگه میشه بذار بعد عید 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️