2777
2789
عنوان

تعداد جلسات آشنایی

112 بازدید | 15 پست

به نظرتون جلسات قبل از خواستگاری رسمی چقدر باشه؟ ما یک جلسه صحبت کردیم اکثر سوالات مهمم رو پرسیدم و یکسری سوال دیگه هم دوباره قراره جلسه بعد ازش بپرسم. فکر میکنم دیگه سوال مهمی باقی نمونده باشه. یعنی برا جلسه سوم هم قرار بذاریم دوباره؟ من دیگه نمیدونم چی باید بپرسم.

میشه تجربه دارا کمکم کنید؟🙏🏻😁🥲

اللهم عجل لولیک الفرج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط زود عقد نکن

من خر سر ۲هفته عقد کردم

جدا شدم نزدیک ۳ساله

اون ازدواج کرده

من هنوز نه

خودمو بدبخت کردم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
فقط زود عقد نکنمن خر سر ۲هفته عقد کردمجدا شدم نزدیک ۳سالهاون ازدواج کردهمن هنوز نهخودمو بدبخت کردم

آخی عزیزم براتون آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری میکنم🙏🏻

اللهم عجل لولیک الفرج
آخی عزیزم براتون آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری میکنم🙏🏻

ممنون عزیزم

امیدوارم خوشبخت بشی

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
باید همه چیشو بفهمی سیر تا پیاز زندگیش که بعدها پشیمون نشیبرو تحقیق کن راجبش در همسایه محل کار هرجای ...

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

خب اون که میشه دوره نامزدی ما الان در مرحله پیش از نامزدی و حتی خواستگاری هستیم.

منظورم رفت و آمدی باشه که فامیل در جریان نباشن

ممکنه یه وقت یه مشکلی پیش بیاد دلت نخواد همه جا جار زده بشه

همینکه هرکار می‌کنی اجازه میدی خونواده هم نظارت داشت باشن خوبه اگر با همین فرمون بری جلو مطمعنا ازدواجت موفقه 

اکثرا این ازدواج ناموفق هایی که دارم میبینم خونوادشون ناراضی بودن 

خلاصه به حرف بابات خیلی گوش کن

منظورم رفت و آمدی باشه که فامیل در جریان نباشنممکنه یه وقت یه مشکلی پیش بیاد دلت نخواد همه جا جار زد ...

مرسی عزیزم از رهنماییت آره فامیل که تا لحظه آخر نمیذارم بفهمن

اللهم عجل لولیک الفرج