2777
2789
عنوان

تاحالا فکر کردین که کاش ماهم پیامبر داشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست

اره چندین بار میگفتن ای کاش ی امامی. پیغمبری بود حتی اگه مکه یا مدینه میرفتم زیارتش باهاش صحبت میکردم میگفتم برام دعا کنه یا دعایی چیزی بده ک بختم باز بشه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من الانم همه چیز واضح همه پیامبرانی که اومدن همینطور امامان تمام سوالات پاسخ دادن همه چیز معل ...

بازم عده ای هستن که میگن از کجا معلوم کی پیامبر رو دیده؟

البته که قران کتابش پر از معجزست و این بارها ثابت شده هم اینکه کسی نمیتونه مثلش رو بیاره و..که توش از پیامبران صحبت شده خودش کامل هست

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

خیلی دلم میخواستبارها عمیقا دلم خواسته با یه آدم حسابی حرف بزنمازش حرف ها بشنومیه نفر که بوی خدا بده ...

حق 

دلم میخواد برام از خدا بگه

اخه میدونی چیه خیلی از احادیث امروزه ساخته شده‌ی دست انسان های جدید هستن تو نمیدونی این هست نیست فقط قرانه که قابل تحریف نیست خداروشکر

اره چندین بار میگفتن ای کاش ی امامی. پیغمبری بود حتی اگه مکه یا مدینه میرفتم زیارتش باهاش صحبت میکرد ...

اره دقیقااا اون موقع مردم هی میرفتن به پیامبر درداشونو میگفتن یه دعا میکرد دست بلند میکرد حل میشد راحت😂

کاش بودن و این دینی که به لجن کشیده شده به خاطر یه عده رو نجات میدادن البته من خودم اصلا ادم معتقدی ...

اگه بفهمی بیشترافکارت غلطه و خیلی اشتباه فکر کردی ری اکشنت چیه ؟ 

تجربه مرگ موقت:لطفاامضاموبخونین تصمیم گرفتم هروقت که نی نی سایتم اگه کسی سوالی پرسیدطبق چیزایی که دخترخاله م برام تعریف کرده جوابشوبدم البته تصمیم وزندگی هرشخصی به خودش مربوطه نه حوصله بحث دارم نه هدفم تحمیل عقایدهستش من مجبورتون نمیکنم حرفاموباورکنین فقط وفقط ازروی دلسوزیه همین اگه اعتقادی ندارین بامن بحث نکنین رد بشین زندگیتون به خودتون مربوطه(خلاصه بگم دخترخاله من اصلاآدم معتقدی نبودکلا نه خودش نه خونواده وفامیلامون ،بعدازتجربه مرگ موقتش(پزشکش به شوهرخاله م گفت دخترتون برای چنددقیقه مردبرگشتنشم معجزه بوده) ازاین روبه اون روشده تغییراتش به حدی چشمگیره که برگای همه ریخته،ماخیلی باهم رفیقیم ازبچگی باهم بزرگ شدیم(دوسال ونیم ازم بزرگتره)و تنهاکسی ام که براش خیلی ازچیزایی که دیده وتجربه کرده روگفته،عزیزان اینم بگم من اولش فکرمیکردم شایدتوهم زده یاتاثیرداروهاییه که تاچندوقت بایدمصرف میکردولی چیزایی گفت ونشونه هایی دادکه مطمئن شدم واقعیه مثلایه موردش مرگ یکی ازبچه های آشنامون بوداصلاجدی نگرفتم چون صحیح وسالم بودن همه شون بعدازیه ماه ونیم شنیدم توخواب فوت شده،درخواست دوستی قبول نمیکنم

اره دقیقااا اون موقع مردم هی میرفتن به پیامبر درداشونو میگفتن یه دعا میکرد دست بلند میکرد حل میشد را ...

الان که انسان با خلوص نیتی زنده و ظاهر مثل اونا پیدا نمیشه بگی از خدا فلان رو بخواه

حق دلم میخواد برام از خدا بگهاخه میدونی چیه خیلی از احادیث امروزه ساخته شده‌ی دست انسان های جدید هست ...

سینمایی کلبه چوبی درجنگل ۲۰۱۷ را ببین ی کم بیشتر خدارو میشناسی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منظورتون از امام زمان حضرت مهدی هستن دیگه؟؟؟؟

مگه امام زمان دیگه ای هم جز امام مهدی داریم؟

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

سینمایی کلبه چوبی درجنگل ۲۰۱۷ را ببین ی کم بیشتر خدارو میشناسی .

یه سریا واقعا اومدن به وجود داشان خدا شک میکنن من گاها به این موضوع فکر میکنم همش میترسم که کفر به حساب بیاد ولی وسواس فکری دارم بیشتر فکرم میره سمت اینطور چیزا به نظرت خدا میبخشه..همش از سر وسواسمه در وجودم واقعا بهش باور قلبی دارم گاها هم حالم بد میشه از این فکرای خودم

سر اکثر چیزها ۳۴ تا استغفرالله میگم گناه نشه:/